Volim da kupujem proizvode koje beauty influenseri preporučuju, pogotovo kada su pristupačnijeg ranga. ColourPop se spominje na velikom broju YouTube kanala sa pohvalama, te kako bih iskoristila besplatnu poštarinu koja se dobija nakon pređenog iznosa od oko 30$ i što nije nikakvo specijalno obrazloženje za moju kupovinu, naručih nekoliko nijansi, sličnih završnica a naizgled i boja.
Zasebni post - ColourPop iskutvo će vam pružiti dodatne informacije na polju poštarine i carine, od koje me uvek zaboli glava. 

Pakovanje na koje se uvek prvo koncentrišem me je isprva oduševilo, zatim razočaralo. Jednostano dizajnirane linije tubice, vidljive nijanse i sunđerasti aplikator su pozitivne strane, a negativne: natpis  je odleteo u roku dve nedelje, kolutajući se samo u beauty fioci.

Formula je jako glatka na usnama, pri nanošenju nešto vodenija za moj ukus, no izuzetno pigmentovana. Dugo traju na usnama, nema lepljivog osećaja te zaboravite da ste naneli jarko braon boju ali nakon dva do tri sata, osećam kako se krune, kao loša maskara, od krajeva ka centru. Uz to, pri kraju "roka trajanja od oko 3 sata" teksutra je jako vidljiva u vidu svih linijica na vašim usnama, ne biste verovali koliko tu linija ima. A ponovno apliciranje pogoršava situaciju, te je najbolje skinuti karmin sa celih usana i ponovo ga naneti, za potpuno uživanje.Vodenastija formula čini precizno apliciranje nemogućim, te uvek pored sebe imam skidač šminke i štapiće za uši koji uskaču u pomoć. Miris nema, što i preferiram kada je nešto tako dugotrajno na mojim usnama. Kako najbolje skinuti ovu formulu? Ja to činim blazamom za skidanje šminke brenda Clinique (pogledati recenziju ovde) ili pak nekim uljanim skidačem.
Da li bih preporučila ColourPop tečne karmine? Da, iako je moja ocena 3,5/5, nisu bez razloga pokupili mnogo fanova. Imaju veliki izbor nijansi karmina, te sam sigurna da bi se veliki broj dama pronašao u bar nekoliko, zašto se ne igrati malo, vežbati... Cena: 6$.

Ja obožavam jednu njihovu mono senku koju mogu recenzirati ukoliko želite. Za prikaz spomenutih karmina u video formi, kliknite ovde
Da li ste probali ColourPop tečne karmine?