Eh kad biste znali šta se sve odvija iza jedne Instagram fotografije... Hajde da me slikaš, pa neće jedna osoba neće druga i na kraju hoće treća. Pa dok potrefi ugao koji sam ja zamislila, pa da to bude čista slika ali mora biti i facijalna ekspresija koordinisana sa stilom fotografije, pa gledam li u cipelice ili u daljinu, noga da li je ispala masna i slasna, itd. 
Jasno vam je sve! E pa ja više nisam mogla da se preznojavam i odlučila sam da potražim pomoć na voljenom Aliexpress sajtu (kineska roba) i tu sam pronašla ovaj Selfie Stick koji me je oduševio toliko da bude u zasebnom postu. 


Od ostalih na tržištu ga izdvaja:

- vrlo lako se spakuje u svaku torbu;

- napravljen je od  blago gumiranog materijala i ne klizi iz ruke na vrućem letnjem danu;

- može biti stabilan tronožac po potrebi;

- fleksibilan je i mode se podesiti na sve strane, glavni deo se okreće 360 stepeni;

- Lagan je i napravljen od aluminijuma;

- Kada se slikate sami, obe ruke mogu biti u kadru i da budete odvojeni od telefona. 
Sem što je kompaktan, funckionalan i sladak, uz njega se dobija i bluetooth uređaj koji je zapravo okidač. On se zasebno puni preko USB kabla koji dobijate u paketu. Fotografija koju vidite na telefonu iznad je škljocnuta upravo ovim uređajem iz prvog ili drugog pokušaja. Ja prezadovoljna i preporučujem svima koji vole da fotografišu svoj outfit, time lapse i noću kada je potrebno da aparat ostane miran kako bi uhvatio zvezde, mesec... Pogledajte DEMO video ovog Xiaomi Foldable Tripod Selfie Stick proizvoda na mom YouTube kanalu.

Klikom ovde dolazite do radnje gde sam ja kupila svoj Xiaomi primerak, po ceni od 18.26E.
Priznajte da ovaj primerak uopšte ne spada u basic girl kategoriju. Kakvo je vase mišljenje po pitanju Selfi štapova? Da li ih koristite ili ste njihov protivnik?