Pronaći dobre naočare za sunce koje će nam trajati čitavu večnost je zaista teško. Prvo, treba pronaći model koji će ostati u trendu i za 40 godina kada budemo šetale unuke, da su udobne, kvalitetne, praktične... Uvek sam kupovala niskobudžetne komade, nisam nikad shvatila zašto neko iole normalan izdvaja toliku sumu novca za originalne ali shvatila sam pre jedno tri leta šetajući ulicama Beograda, kada me odjednom zabolela glava. Skinem naočare, bolje mi je, vratim ih loše mi je. Prođe tako nedelju dana, ista priča. Te se bacih u online NYPD fashion i očnu istragu i shvatih da nije dobro za naše oči gledati kroz pristupačne naočare koje kupujemo svakog leta. Odlučih da skupim svoj struk (da ne jedem) i izdvojim novac za RayBan hexagonal naočare za sunce. Jasno vam je da je to za mene bio luskuz luksuza (i dalje je), te sam u duty free shopu provela sigurno sat vremena isprobavajući različite modele i odlučila se za onaj koji su mi svi rekli da nisu nešto, hehe. 

Da li vredi kupovati originale naočare? 100%! Primetićete veliku razliku makar gledali kroz njih pola sata u letnjem danu na gradskom asfaltu. Model koji ste izabrali ćete nositi sa ponosom, izgledaće vam bombastično, slagaće se uz svaki outfit i štitiće vaše oči, što je i najbitnije.


Preporučujem: 
- da se držite neutralnih boja ukoliko ulažete u originalni komad sunčanih naočara; 
- probati ih sa puštenom i vezanom kosom; 
- cimnite glavu u prirodnom maniru da se utvrdite da naočare neće spadati sa nosa; 
- kupiti u oficijlanoj radnji zbog mogućstva reklamacije, popravki, zatezanja šrafova, itd.
Hexagonal model zaista preporučujem, postaju nezaobilazni klasični model koji je ležeran i praktičan. Rosie Huntington-Whiteley, dama koja je super model i meni jedna prelepotica ih nosi u svojoj svakodnevnici što možete videti na kolažu naočarama, takođe i mnoštvo poznatih blogera. Kakvo vi imate mišljenje prema originalnim sunčanim naočarama. Držite li se trendi komada koje viđamo po Instagram shopovima ili originalnim komadima?

Cena: oko 18.000RSD