Tip kose koji ja imam zaista nikom ne bih poželela: slaba, tanka, lomljiva, opada, kovrdžava i uz to kao šlag na tortu farbana u plavo. Ma njam! Trudim se da je ne perem često kako bi lepota pepeljaste farbe ostala što duže a uz to maske, regeneratori i šamponi moraju biti tačno ciljani za moj tip kose il'  sam primorana da stavim periku. A u ovom postu želim da vam otkrijem letnje otkriće, Volume Boost kolekciju iz Oriflame-a koja me spašava u poslednjih mesec dana.


Volume Boost suvi šampon za pranje i veći volumen kose je potreban svakoj dami u istom nivou kao mala crna haljina. Sa kopleksom keramida upija masnoću i osvežava između redovnih pranja, kaže Oriflame. A TCP veli: kada želite osveženje kose u vidu volumena, nakon pranja ili između pranja, kada želite da zavežete masnu kosu u punđu ali izgleda suvše masna i žuri vam se, špric ovo na glavu.  Poprskate kritične delove, sačekate minut i umasirate prstima ostatak proizvoda u koren kose. Bombastičnost! Uz to, miriše divno te ćete imati osećaj kao da ste stvarno i oprali kosu bez ostatka suvišnog belog praha na korenu. Pogledajte fotografiju pre i posle koja će vam samo malo dočarati šta ovaj proizvod zapravo čini. 


 Hair X regenerator koji se ne ispira za veći volumen je moj spas u letnjim danima. Bazen, more, jezero, prskanje vodom, ma samo nešto da pokvasi moju kosu, ona se pretvara u slamu. Kako me mrzi da stavljam klasični regenerator nakon svakog pranja, koristim upravo ovaj Hair X proizvod. Mogu ga dozirati bez problema na željene delove ili pak na celu kosu pritiskom pumpice i na miru, bez jauka je raščešljati. Jako mi se sviđa upravo ovakav tip regenratora zbog spomenutog željenog doziranja, koji se ne ispira. Preporuka za zaboravne, ukoliko ste izašli iz tuš kabine a želite dodatnu negu, fljas na kosu i ćao zdravo. Oba proizvoda dugo traju i preporučujem ih svim damama sa sličnim tipom kose kao mom, od srca.

Da li ste fan suvih šampona i regeneratora u vidu prskalice? Podelite sa nama neki od vaših letnjih koraka za negu kose.


Cena Volume Boost suvog šampona iznosi oko 650,00RSD;
Cena Hair X regenerator iznosi oko 450RSD.