Obližnji ljudi se uvek cerekaju mom komentaru pre izlaska iz kuće: "Čekaj samo da stavim obrve". Nigde bez njih, pre bih izašla iz kuće bez telefona no bez obrva. U stanju su takvom da im je samo malo proizvoda potrebno za potpunu transformaciju, što mi je drago, pogotovo posle mnogo pregledanih tutorijala na YouTube-u kako ih srediti uz alate poput pincete, voska i dekorative. Klikom ovde možete pristupiti TCP playlisti gde se nalazi par tutorijala koji će vam pomoći za lakše oblikovanje i dekorisanje obrva. Benefit je moj sigurni izbor za sređivanje obrve. Iako uvek dam svoju dušu za njihova inovativna pakovanja, želim da isprobam nešto novo na tržištu od drugih brendova, a pre toga želim da podelim sa vama zašto volim i zašto sam koristila ove proizvode sa fotografije u poslednje vreme.


Benefit Gimme Brow - tri sekunde imam da se spremim, koristim njega. Jednostavna, mala i praktična četkica mi dozovljava da nabacim proizvod na obrve za tili čas i dostignem prirodan izgled. Uz pažljivo apliciranje ga mogu koristiti dame sa obrvama kao mojim ili gušćim, a pet različitih nijansi u ponudi će zadovoljiti svakoga. Koristite samo njega za prirodan izgled ili kao završnicu u vidu fiksatora posle olovke ili neke pomade. Za detaljnu recenziju kao i fotografije (pre i posle) možete videti klikom ovde.

Benefit Browvo Conditioning Primer - kao baza pre svega. Jedan klik izbacuje taman toliku količinu gela da namackate obrve. Može se koristiti na dva načina, kao prajmer pre daljnjeg šminkanja i kao serum za negu obrva preko noći. Koristim ga uglavnom za prilike kada sedim dva sata i šminkam se. Razdvoji i pozicionira sve dlake u željeni smer a pritom nemate osećaj cementa u toku dana. Isprva nisam osećala da mi je ovaj proizvod realno potreban, no sada smatram da ću ga iznova kupovati i dalje preporučivati.

Colourpop Brow Colour - kupljen sa mislima da ću uspeti moje bezobrvice pretvoriti u gusto čudo, ali ja ipak nisam pro. Jako kremasta tekstura s kojom se lako može preterati je čini akdekvatnom za večernje prilike. Sa strane neka uvek bude ćešljić koji će srediti suviše pomade na obrvama, ja koristim Aura primerak a Essence četkicom nanosim sam proizvod. Dugotrajan i otporan na razne vremenske prilike, koristim ga isključivo kada padne mrak, iskreno. Jer kao što sam rekla nisam pro, a gušće i jače obrve su prihvatljivije u mraku nego u podnevnim časovima. Ako razmišljate o kupovini i želite a čujete moje iskustvo, klik ovde

Od jednostavne do komplikovanije aplikacije, obezbeđena sam različitim proizvodima. Na listi želja se nalazi mnoštvo njih... Da li vas zanima koji? Kliknite ovde da pristupite mojoj Pinterest listi želja
Koji je vaš moram da uradim korak pre nego što idete van kuće? Kom brendu najčešće verujete?