Sudeći po prijateljima i šta ja njima preporučujem da uvek imaju u svom kutku jeste hajlajter. Može se koristiti po celom licu i telu, izgledamo svežije, mlađe, zdravije, ma njam! AURA nam pomaže u tome, cela kolekcija posvećena iluminaciji i sjaju - City Lights. Tri različita finiša, za svačiji ukus: paleta kompaktnih prahova visokog sjaja, baza za šminku sjajne završnice i hajlajter u stiku. 

                

Strobing paleta sadrži 3 različite nijanse, na izgled i za konturisanje. Šampanjac nijansa (prva sa leva) ujedno i meni omiljena se lako nanosi i blenda, kao i ostale u paleti. Rose nijansa se može aplicirati čak i na jagodice kao rumenilo ali treba biti obazriv i ne preterati, jer je ipak to hajlajter. Bronzana nijansa će poslužiti damama sa tamnijim tenom kože ili za sve one koje žele da je upotrebljavaju kao senku za oči. Kompaktno spakovana paleta je dizajnirana da stane u svakodnevni neseser i doprinese svežem izgledu kad god zatreba. Proizvod je praškast, no taj naizgeld višak proizvoda se topi na koži pri nanošenju četkicom, prstima ili beauty blenderom. Prikaz nijansi se može videti na fotografiji ispod, od šake prema laktu. Cena: 935,00RSD.Baza za šminku sjajne završnice je proizvod koji zaista preporučujem, bilo da ste ljubitelj scenskog il' prirodnog izgleda šminke. Može se koristiti na više načina: kao prajmer, miksanje sa omiljenim tečnim puderom za taj ležerni sjaj kože, kao blagi tečni hajaljter ili kao baza pre hajlajtera u prahu. Jako je teško bilo uslikati swatch (4 i 5 na fotografiji) zbog svoje lagane prekrivne moći i te neke hologaphic završnice. Dve nijanse se nalaze u ponudi, biserna nijansa pod nazivom night life i nude nijansa pod nazivom street vibe. Pumpica olakšava korišćenje ovakovg tipa hajlajtera, itekako! Omiljen način korišćenja ove baze jeste miksanjem sa puderom jače prekrivne moći za blistav a ujedno i porcelanski izgled. Cena: 729,00RSD.

Hajlajter u stiku takođe dolazi u nama omiljene drogerije u dve nijanse sa istim nazivima kao baza za šminku. Pigmentacija ove biserne i bronzane nijanse je divna, baš kao i strobing paleta. Interesantno je da su neki od sastojaka kakao puter, vitamin E i ulje semenki grožđa. Može se aplicirati direktno iz tubice, što iskreno ne preporučujem jer tako prikupljamo bakterije i širimo ih ponovnim korišćenjem hajaljtera. Te upotrebiti prst, četkicu ili beauty blender je najbolji izbor za apliciranje ovog proizvoda. Od svih proizvoda iz ove kolekcije, ovaj mi nije omiljeni zbog svog mirisa koji me podseća na vazelin ili balzam za čišćenje lica. Cena: 759,00RSD.

Preporuka za Aura City Lights kolekciju. Ukoliko ste ljubitelj online shopinga, obradovaće vas informacija da Aura sada šalje pakete i na kućnu adresu u roku 3 dana a za iznos preko 1000rsd  nas očekuje besplatna poštarina.
Kako se vama čine ovi hajlajteri? Da li ste njihov ljubitelj na svakodnevnoj bazi?