Online kupovina kod pouzdanih kompanija je moj fah u poslednje vreme. Bilo to kozmetički ili modni komadi, uz pronađeni dodatni popust kod uvek zadovoljim sebe i svoj kutak novitetima. ColourPop se prikazuje i hvali često na socijlanim platformama, te tako odlučih da isprobam čari tečnih karmina, kojima je cena 6$. Kakvo je moje ColourPop iskustvo?
Početkom Januara i prazničnih dešavanja, ColourPop je imao akciju: uz svaki kupljeni karmin dobijate još jedan (iz nedeljne kolekcije, slika dole) što je činilo kupovinu jako primamljivom. Uz to, novitet jeste besplatna poštarina, kada iznos pređe 50$, što znači hello carina. Ah ta ustanova, pravi mi micro bore na licu. 
Paket u isnosu od 52$ je poručen 5. decembra, a na TCP adresu je stigao 18. januara. Ocarinjen iznos: oko 2200RSD i svi poručeni proizvodi na broju. To kažem jer sam čula nekoliko slučajeva gde neki komadi budu smaknuti u toku tranzita, što ne mora da znači da će baš nas zadesiti sledeći put. Radujem se narednoj kupovini, ali ću sledeći put zamoliti da vrednuju paket manje ili ću pak naručiti manje. Ukoliko želite da saznate prvi njihove novosti i dobre ponude, preporučujem da se prijavite na njihov newsletter koji redovno stiže na mail. Utiske o proizvodima očekujte već u nekom od narednih postova.
Da li ste vi poručili ColourPop proizvode? Pišite nam vaša iskustva.