Mesec LJ-U-B-A-V-I je stigao a sa njim nadamo se i lepo vreme, milina. U današnjem postu delimo ljubav prema blogerkama, tu sam da vam preporučim blogove koje sam najviše pratila tokom januara. Ovog puta pričamo o inostranim blogerkama, čak i ukoliko ne znate njihov jezik pružiće vam satisfakciju kroz divne fotografije. Izabrala sam po jednu blogerku iz kategorije beauty, lifestyle i fashion, pa krenimo redom.
Ona se opisuje kao zaljubljenik u enterijer i lepotu, a ja bih samo to potvrdila. Svaki njen post je urađen sa ljubavlju, od teksta do fotografija (ovu rečenicu bih stavila kod svake dame u ovom postu). #Flatlay fotografije su njena specijalnost, na kojima možete videti novitete u beauty industriji ili pak koktele koje preporučuje. Dusty rose boja je zapravo njeno drugo ime, možete je primetiti u svakoj fotografiji, to joj je zaštitni znak uz Škotski šarm, odakle je Kate.


Jedina dama sa ove liste koju sam imala prilike da upoznam na nedavnoj Ciriškoj putešestviji je Finia Ahoi. Blog je otvoren početkom 2017. godine i ne broji mnogo postova, trenutno objavljeni se tiču lepote, putovanja i hrane, saznaćete njenu manikir rutinu ili pak koji vidici su najbolji u Cirihu. Pored bloga gradi karijeru u finansijama. U slobodno vreme uživa sa svojim psom, prijateljima, isprobava nove recepte... Za one koji znaju nemački, ovaj blog će biti prava poslastica. 


Njene socijalne platforme služe za modnu i instagram inspiraciju. Iako blog sadrži tri različite teme, moda je najaktivnija i meni omiljena. Outfit postovi me inspirišu da svom svakodnevnom stilu dodam ležerni šarm i da sklapam stvari koje inače ne bih. Poznata je u Švajcarskoj blogosferi a sigurna sam da će uskoro zavladati i na internacionalnoj. Pored bloga radi kao full time grafički dizajner, sada znamo odakle dolazi talenat za fotografiju. 


Da li ste već čuli za neke od danas spomenutih blogova? Koje biste vi blogove istaknuli iz prethodnog meseca?