Prošle nedelje sam objavila nekoliko ležernih Insta Story videa sa Artdeco karminom 447 Goji Berry na usnama i istog trena sam dobila poruke od vas sa pitanjem koji karmin koristim i da li sam povećala usne. Tim rečeno, ovaj post je posvećen upravo tom karminu i nijansi koja je izašla kao novitet sa njim, 539 Brownstone. Oni spadaju u High Performance kolekciju koja pruža usnama blagi sjaj i dugotrajnost. Sadrže Pantenol i vitamin E koji neguje usne što je zahvalna stavka, pogotovo u hladnim danima kada vapimo za dodatnom hidratacijom.Naizgled metalna tubica izgleda luksuzno na polici, u torbi i u vašim šakama. Apliciranje ovih karmina je zadovoljstvo i vizuelno kada vidite sebe iz druge tačke gledišta. Klizi po usnama ostavljajući blago sjajnu završnicu sa punom pigmentacijom osiguravajući izabranu nijansu narednih nekoliko časova. Volim da ga reapliciram nakon jednog ili dva sata što je više navika no potreba, ili pak zato što uživam koristeći ih. 
Rutina apliciranja 447 Goji Berry: Koristim Artdeco vodootpornu olovku u broju 30 kao bazu na spoljnim uglovima usana a preko svega nanesem karmin. 
Rutina apliciranja 539 Brownstone: Koristim Artdeco vodootpornu olovku u broju 30 ili 94 kao bazu preko celih usana i preko nanesem karmin.
Da li vi koristite sa uživanjem neke od danas spomenutih nijansi ? Koje nijanse preferirate u hladnijim danima?

CENA: oko 1900RSD.