Kroz današnji post želim da podelim koje sam proizvode koristila aktivno u letnjim danima i one koje želim da preporučim vama. Počevši sa:

Urban Decay Pulp Fiction paleta senki je kupljena prvenstveno samo zbog istoimenog filma koji jako volim. Nit' sam je probala, nit' sam guglala nešto više o njoj, samo sam je stavila u korpu i nadala se da će služiti za nešto više od dekoracije na polici. Nada poslednja umire a ova paleta će ubrzo zbog prekomernog korišćenja. Sadrži pigmentovane senke i to tačno onih nijansi koje ja koristim u realnosti, neutralne. Slična paleta ovoj jeste UD Naked Basics.


Sephora fingertip eyeliner je makeup otkriće za mene. Sve češće me možete videti sa lajnerom na kapcima i to, ako se smem pohvaliti, lepo izvučenim. Imam spuštene kapke i ne preslikava se na gornji deo, što me jako raduje. Nadam se da će ovaj proizvod zaživeti u beauty sferi i da se neće nikad povući iz prodaje. U ponudi ima više boja a ja posedujem crnu i braon. Baza vam je potrebna kako bi vam šminka izgledala lepo u toku dana a i kako bi trajala što duže. Preporučila bih  Aura primerak kojem je cena racionalna a sigurna sam da ćete biti zadovoljni. Popunjava porice na prirodnom nivou i čini apliciranje svega preko laganim.

Venus brijač bih preporučila svakoj dami. Kompaktan za svako sledeće putovanje i odličan. Ono što me oduševljava jeste da vam nisu potrebne nikakve specijalne patrone već možete koristiti sa njim bilo koje Venus patrone. Slatko, kompaktno i radi posao, ja zadovoljna.

Na temi odstranjivanja dlaka, želim da vam prikažem pincetu, shabby chic dizajna i odličnog kvaliteta. Uzela sam ovaj MWA primerak u DM drogeriji a cena je bila pristupačna, čak čini mi se i najpristupačnija međ' ponuđenim primercima.
Favorite sam izdvojila za ovaj post a ukoliko vas zanimaju fujoriti iliti proizvodi koji mi nisu odgovorali, pogledajte ovaj video.
Koji su proizvodi obeležili vaše leto? Dobar brijač, frizer ili neka maskara?