Na TCP Instagram profilu ste mogli da ispratite letnji beauty događaj, predstavljanje noviteta brendova Clinique i Estee Lauder. Blogerke, mediji i timovi spomenutih brendova su se okupili u Jazz bašti, uz limunadu i instagram friendly hranu gde smo isprobavali proizvode koji se već sada mogu pronaći u prodaji a neki će tek biti lansirani. Počnimo, ali pre toga želim da se zahvalim Tashi sa bloga Tasha Blanc, Nataši sa bloga Uncle Abadash i Leni sa bloga Lena Novitz na fotografijama koje možete videti u ovom postu.


Clinique Pop karmini u mini pakovanju privlače pažnju upravo tako. Kratak opis jeste lagana formula koja omogućava usnama da dišu i tako ih ne isušuje, štaviše ih hidrira dok karmin traje 8 časova. Jovanka sa bloga Šmizletina je napisala svoje utiske ovog proizvoda kao i olovke za usne istog brenda u vidu recenzije koju možete videti klikom ovde


Šminka u pokretu iliti on-the-go se sve više uzima u obzir kada se pravi kompaktno i lako prenosivo kozmetičko pakovanje koje se može koristiti u kolima, na poslu ili parku. Takvi su upravo ovi stikovi za hajlajtovanje, konturisanje lica i sve ukupno ujednačavanje tena, tačnije puder. Cena stik pudera iznosi 3,500RSD.Cheek Pop rumenila se takođe klasifikuju u on-the-go kolekciji i daju poseban šarm vašem licu a i neseseru. Utisnut cvet gerbera će vas načiniti da se svaki put osmešite pri apliciranju rumenila, ili ako ste kao ja, nećete želeti da uništite taj divan cvet. Dostupne četiri nijanse od koralnih do ljubičastih se mogu naneti na lice blagim dodirom prstima ili četkicom.
Koji Clinique noviteti vas raduju i privlače? Da li ste već neke isprobali?