Ukoliko me pratite na instagramu, znate da sam nedavno posetila Švajcarsku. Njene čari ću pokušati da vam predstavim u narednom videu a ovde želim da vam prikažem kozmetičke proizvode koje sam sebi priuštila. Počevši sa brendom KIKO, zapazila sam interesantno pakovanje karmina koje me je očaralo. Ukoliko se dobro sećam, u ponudi je bilo šest nijansi a ja sam izabrala onu koju ću koristiti na redovnoj bazi, nude/neutralnu. Kako u radnjama odeće tako i u kozmetičkim lepim se za štand sniženja i tu sam pokupila suvo ulje za letnje dane, sa SPF 6, koji će mi poslužiti u nadam se gradskim danima kada budem imala prilike da nosim kratke rukave i suknje. Zapazila sam tečne pudere koji bi odgovarali mom suvom tipu kože, sa pipeticom i generalno slatkim pakovanjem. Kada sam upitala prodavačicu koji mi preporučuje, odmah je posegla za BB kremom iz nove kolekcije koja je ukrašena roze zlatnom bojom, meni jednom od omiljenih. Cela kolekcija je jako lepa i na žalost limitirana, pogledajte je klikom ovde.

_DSC3568

Ležernim obilaskom poznatog tržnog centra Jelmoli, ugledala sam nekoliko kozmetičkih štandova kojih nema kod nas: Bobbi Brown, Urban Decay, Nars... Htela sam da kupim neki proizvod koji ne mogu kupiti u Beogradu, tako da me motiviše da radim više i odem ponovo na odmor kako bih kupila neki kozmetički proizvod. Odluka je bila laka, hajlajter brenda Nars - Albatross je bio preporučen za mene od šminkerke koja je tu radila i koja me je oduševila kako njenim znanjem i ljubaznošću, tako i što mi je rekla da imam lep naglasak engleskog jezika, kao da sam Fransuckinja. Prelepost.

_DSC3574

Očekivala sam sunčane dane u našim krajevima te sam uzela dve bočice spreja za kosu brenda Sachajuan koji ostavlja efekat morske frizure, tačnije načini kosu kao da ste izašli iz mora, blago uvijenom i tršavom. Privuklo me je minimalističko pakovanje, naziv i poreklo brenda. Čitajući postove o korektorima, ovaj Maybelline primerak se uvek probija među prvima na listi. U lokalnoj drogeriji su bila dva u ponudi, različite veličine. Iskreno se nadam da sam potrefila onaj koji je hvaljen. Iako nisam kupila ovu kremu, već sam je dobila od L'Occitane kompanije, želela sam da je uključim u haul. Čim sam došla kući, čekala me je na stolu a ja sam je sa radošću brže bolje aplicirala na moje suve ruke. Preporuka.

_DSC3581

Najslađe za kraj, tačnije neplanirana kupovina. Christian Louboutin je ušao i u kozmetički svet sa tri proizvoda: ruž za usne, olovka za usne i lakovi za nokte. U radnji koja je locirana u starom delu Ciriha su bili u ponudi samo lakovi. Štand kao iz zamka a nijanse za svačiji ukus, od pastelnih do vatrenih. Trenutno ga gledam izloženog na polici, kao umetničko delo, skupo i lepo.
O kom proizvodu želite da čitate detaljnije? 

_DSC3606