Već i sami znate kako je važna nega kože, ne samo zbog estetike (smanjenja bora i slično) već zbog uopšteno hranjenja kože koja je najveći organ na našem telu. Zauzima tričavih 2 metra kvadratnih pa shvatamo njenu bitnost i potrebu za negom. Oriflame je predstavio revoluciarno naučno dostignuće u nezi kože, na beauty događaju ove nedelje. NovAge linija se fokusira na znake starenja kože, koje nažalost ne možemo izbeći. Postoje tri kolekcije za dame iznad 20 (za borbu protiv prvih znakova starenja), 30 ( za smanjenje bora) i 40 godina (za povećanje elastičnosti kože). Svaka linija se sastoji od patentiranih i prirodnih tehnologija koje ciljano utiču na specifične znakove starenja.

_DSC0390


NovAge Ultimate Lift kolekcija je namenjena za dame iznad 40 godina i upakovana je u ljubičaste bočice. Ova linija vremenom vraća čvrstinu i ishranjuje kožu koja zaista deluje čvršće, licu se vraćaju definisane konture, bore su vidljivo ublažene, jednom rečju - koža se vraća, mladalački izgled. Klinički je dokazano da koža deluje podmlađeno za oko 70% a bore su redukovane, za samo 12 nedelja. U celoj Ultimate Lift kolekciji se dobija 6 proizvoda: mleko za čišćenje lica, krema za okoloočnu regiju, dnevna i noćna krema, serum i tonirajući losion a cena iznosi 6999RSD.
NovAge Collagen kolekcija je namenjena za dame iznad 30 godina i upakovana je u zelene bočice. Ova linija značajno umanjuje bore i poboljšava tonus i teksturu kože. Ekolagen uključuje inovativne tehnologije zasnovane na biljnim sastojcima, koje su poboljšane zahvaljujući naprednim naučnim istraživanjima. Rezultat je jača i zdravija kolagenska mreža koja zapravo ispunjava bore iznutra. U celoj Collagen kolekciji se dobija 6 proizvoda: gel za čišćenje lica, krema za okoloočnu regiju, dnevna i noćna krema, serum za okoloočnu regiju i tonik a cena iznosi 5999RSD.
NovAge True Perfection kolekcija je namenjena za dame iznad 20 godina i upakovana je u plave bočice. Napredna i efikasna kolekcija za neku kože posebno je osmišljena za aktivne mlade žene. Dehidrirana koža bez sjaja sa proširenim porama otkriva poseldice užurbanog načina života. True Perfection klinički dokazano poboljšava ten, hidrira kožu i daje joj blistavost, te umanjuje pore. U celoj True Perfection kolekciji se dobija 6 proizvoda: gel za čišćenje lica, krema za okoloočnu regiju, dnevna i noćna krema, serum i tonik a cena iznosi 4999RSD.

oriflame srbija_DSC0412_DSC0437

Zahvaljujući ljubaznom Oriflame timu, dobila sam poklon paket proizvoda True Perfection linije, koji sam otvarala u novom videu gde možete videti i koji kadar više sa samog NovAge događaja, klik ovde. Utiske u vidu recenzije kolekcije namenjene za 20+ godina ćete videti nakon dobrog testiranja.
Da li se radujete isprobavanju NovAge linije? Smatrate li da da će linija predviđena za vaše godine odgovarati vašim potrebama?

_DSC0417