Sada već davni novogodišnji setovi i popusti su mi omogućili isprobavanje raznih proizvoda, među kojima su kreme za telo brenda Sephora i Givenchy. Srcu drage kompanije od kojih uvek mogu da očekujem najbolje po racionalnoj a nekad nešto većoj ceni.
Kao neko ko ima suvu kožu, kreme za telo su must! Imam ih u svakom ćošku često boravišnih mesta, jer nikad se ne zna kada treba hidrirati kožu. Ova dva primerka začudo držim jedan pored drugog, u spavaćoj sobi. Jedan za one dane kada želim nešto jednostavno i efektno, a drugi isto to, samo sa divnim mirisom.

_DSC0192

Sephora puter za telo dolazi u jednom masivnom, nikad me nećeš potrošiti, pakovanju. Kada sam ga kupovala, mislila sam da mi se neće svideti pakovanje, jer mi je izgledalo glomazno za svakodnevnu upotrebu, ali naprotiv se vrlo lako otvara i koristi. Tekstura je lako razmaziva i brzoupijajuća, što po mom iskustvu rezultuje nedovoljnu hidrataciju, ali to nije slučaj i ovde. Miris je svež, čist i lagan, prijaće zasigurno kada ga budete aplicirali u ranim jutarnjim časovima ili pak za miran san. Cena je simbolična s obzirom na veličinu pakovanja kao i samu delotvornost, a kako nisam sigurna koja je tačno cena u pitanju, savetujem da posetite vama obližnju Sephoru. Ukoliko bih morala da mu dam ocenu, to bi bila četvorka, plus cvetić. Preporuka za nadolazeće prolećne dane, za sve tipove kože.

_DSC0191

Givenchy Live Irresistible sam na poklon dobila iz inostranstva pre izvesnog vremena, da mi se slaže uz istoimeni parfem o kojem vam pripremam posebnu priču. Guglajući ovaj primerak, shvatila sam da je on iz prethodne kampanje, ali ako sam pogrešila i znate da se može negde uzeti, ispravite me! Pakovanje bih opisala kao teglu sa kojim možete ubiti čoveka, ali ipak je bolje da ga ,,ubijete" šarmom mirisa ovog putera koji je neodoljiv! Tesktura je izrazito puterasta i klizi po telu pri apliciranju, naprosto je uživanje koristiti ga. Kako ga ne mogu pronaći i kupiti zalihe, čuvam ga za specijalne prilike i preporučujem ga podjednako kao i Sephorin primerak. Ova dva putera za telo volim i koristim u poslednje vreme i to sam želela da podelim sa vama.
Da li ste vi probali ove primerke i da li imate neke kojima se uvek vraćate?

_DSC0203
_DSC0167