Instagram je odlična društvena mreža za upoznavanje novih beauty proizvoda i sigurno ćete se složiti sa mnom da je hajlajter jedan od vodećih. Uvek preporučujem damama da u svojoj kolekciji imaju dobar hajlajter a primerak vredan pažnje jeste Inglot HD highlighter u nijansi 102. Ono što ga po meni izdvaja od ostalih na tržištu jeste što sadrži 4 različite nijanse u kompaktnom pakovanju, što možete videti na fotografiji dole. Tri zasebne nijanse i jedna zajednička, rozikasto zlatna.
Ovo na izlged profesionalno pakovanje spada u Freedom sistem, koji podrazumeva pravljenje palete sa sopstvenim pečatom. Izabere se odgovarajuća veličina i onda kreće biranje i sastavljenje paleta sa karminima, senkama, puderima... Iako je pakovanje profesionalno i otporno na padove, moram priznati da nisam veliki fan istog. Razlog jeste što sve više u svojoj kolekciji posedujem Inglot proizvode u istim ili sličnim paletama i tako moram da otvaram sve dok ne dođem do one koju želim da koristim. Mada i to se da rešiti kada odlažete proizvode na odgovarajuće mesto.

_DSC0077_DSC0115

Hajlajter apliciram sa četkicom koja se dobija uz paletu, odgovarajuće je veličine i radi svoj posao. Tekstura je na dodir izrazito mekana i samim tim se lako sjedinjuje. Zavisno od dana i makeup raspoloženja, koristim sve nijanse zajedno ili svaku posebno. Prvu, belkastu retko koristim samu na vrhu jagodica ali zato se često nalazi u samom uglu oka. Druga, zlatkasta nijansa kada se ne nalazi na jagodici, onda osvetljuje predeo ispod obrve ili središnji deo kapka. Treća, bronzana nijansa se često nalazi na pokretnom delu kapka a i na jagodicama. Najčešće koristim sve tri zajedno na jagodicama a pojedinačno u ulozi senki, pogotovo kada sam u škripcu sa vremenom. Cena je sasvim razumna, ispod 2000rsd + paleta. Preporučila bih ovaj proizvod svakoj dami, bilo da ona teži ka prirodnijem ili dramatičnijem stilu šminke, s obizrom da se može naneti u jednom ili više slojeva i dalje da izgleda lepo.
Da li ste probali ovaj hajlajter i Freedom sistem? 

_DSC0136_DSC0090