Početkom ove godine sam odlučila da svoj beauty kutak svedem na minimalizam. Čišćenje istog se svodi i na proizvode za kosu, tačnije alate. Dva fena su bila tu, jedan ,,frizerski" drugi putni. Kako nisam bila oduševljenja njima, odlučila sam da ih se otarasim i kupim neki koji bih svrstala u zlatnu sredinu. Zlatna sredina za mene predstavlja dovoljnu jačinu vazduha i kompaktnost, što sam dostigla sa ovim primerkom - Braun Satin Hair. Dimenzije su takve da lako staje u fioku ili kofer. Jačinu vazduha ne bih poredila sa profesionalnim frizerskim aparatom za sušenje kose, ali svakako je blizu toga i zadovoljava potrebe redovnog stilizovanja kose. Prekidač koji se nalazi na ručici podešava temperturu na dva nivoa, od 120 do 240 volti. Težina samog aparata je dovoljno lagana da ne opterećuje vašu ruku pri radu.

_DSC0163

Na fotografiji nije uslikan dodatak za stilizovanje koji se dobija uz aparat, ali ga možete spaziti na kutiji. Ne koristim ga te sam ga i nesvesno iz tog razloga zaboravila uslikati. Moram spomenuti da nema prekidač za hladno sušenje kose, što nekim može biti prekretnica u kupovini. 

_DSC0180


Iako znam da profesionali frizeri koriste hladan vazduh kao krajnji korak u stilizovanju kose, meni ne daje neki poseban efekat te mi je i drago što nema upravo tog dodatnog prekidača. Smatram da bi ovaj aparat zadovoljio potrebe šire mase jer je kompaktan, dovoljno snažan i cena mu je racionalna, oko 3500RSD. 
Koji vi fen za kosu koristite i da li se trudite da je sušite prirodnim putem?