Da li ste čuli za relativno nov brend KOOZMETIK? Ko su oni?
"Mi smo tim koji ima visoke kriterijume. Svakodnevno dajemo svoj maksimum. Volimo da se smejemo i svoj organizam snabdevamo pozitivnom energijom. Kreativni smo i radoznali i zadovoljstvo pronalazimo u svemu što je lepo. Ubeđeni smo da je podjednako važno negovati telo, um i emocije. Verujemo da u prirodi postoji nepresušna inspiracija i da ona čuva odgovor na sve."
Izdvojila sam ovaj pasus sa njihovog sajta i smatram da ih opisuje odlično, od dizajna do samih proizvoda. Minimalistički i krajnje urbano odrađen dizajn bi se lagano utopio u vaš preparativni kutak a i poklon paketu dragoj osobi.
Prvi proizvod koji sam probala su kapi za zube koji sadrži prirodne sastojke poput mente, ulja kantariona i lavora, čajnog drveta... Za cilj ima odstranivanje lošeg zadaha i izbeljivanje zuba u prirodnoj meri. Ja bih ga opisala kao dupla doza paste za zube, 2 u 1. Nanesem dve kapi na četkicu pre paste za zube i imam osećaj kao da je četkica mekša te tako klizi po zubima i ne grebe ih. Iako nekad nemam želje da natapam četkicu za zube, zbog manjka vremena ili lenjosti, zadovoljna sam ovim kapima i preporučujem ih ukoliko želite da isprobate nešto novo i osvežavajuće.
Dani otvorenih cipela nam dolaze a meni su pete u užasno suvom stanju, tačnije bile su. Melem za pete koristim redovno tri nedelje i razlika je znatna. Stopala mi više nisu u tolikoj meri suva i to zahvaljujući ovom proizvodu. Koristim ga pre spavanja, apliciram ga u nešto tanjem sloju te obujem mekane čarape i prespavam delovanje proizvoda. Sastojci su prirodni, kao i kod svih proizvoda ovog brenda a neki od njih su: ulje avokada, grejpfruta i sandalovine. Iskrena preporuka za ovaj brend a i za ljubitelje kvalitetne i pristupačne preparativne kozmetike.
Da li ste probali neki KOOZMETIK proizvod?

_DSC0147 _DSC0170