Zahvaljujući novogodišnjim Sephora paketima, uspela sam da po drugi put isprobam maskaru sa tačnim imenom u naslovu posta. Kako sam već imala iskustvo sa ovim Estee Lauder primerkom u braon nijansi, odlučila sam da sa vama podelim svoje ,,duplo" iskustvo, koje je većim delom pozitivno. Poenta maskare, po mom mišljenju, jeste da istakne vaše trepavice i oči. Na vama je da odlučite kakav efekat želite, veliki volumen, dugačke trepavice ili pak izgled pauka (dosta proizvoda na trepavicama).
Ovaj E.L. primerak obećava jak volumen kao i dugoročnost uvijenih trepavica. Jedna od ovih priloženih stavki je tačna a jedna potpuna omašena, primetićete na fotografiji dole. Za dugoročnost uvijenih trepavica dajem ocenu 10. Nakon provedenog dana, izlazeći po nevremenu iz prevoza i tako u krug, ova stavka se prikazala tačnom i privlačnom. Volumen je prirodan i blag, te nisam sigurna da bi se to svidelo većini dama.
Tekstura je vodena za moj ukus. Prilikom apliciranja često uneredim okoloočnu regiju i tako u drugoj šaci uvek imam pripremljen štapić za uši, kako bih očistila greške. Osim što je teksutra vodena, četkica je nešto veća za moju veličinu oka i trepavica, te zato nisam fascinirana spomenutim stavkama. Pozitivna strana jeste što daje prirodan izgled i drži trepavice uvijene (sa ili bez prethodnog uvijanja, uvijačem trepavica) ceo dan. Negativna strana jeste što je teksutra vodena i treba joj vremena da se osuši, te kako bi cela šminka bila kao što sam je i zamislila, blago žmurim dok se ne osuši.
Kako se vama dopada ova maskara? Da li volite više one koje daju prirodan ili dramatičan efekat?

_DSC0340 collage _DSC0390