Prateći trendove u online svetu, sigurno ste čuli za kompaniju ASOS ali niste imali hrabrosti da naručite nešto sa tog sajta jer ste se bojali kako taj proizvod zapravo izgleda uživo, koliko će ispasti carina, poštarina, itd. Zato danas sa vama delim svoje ASOS iskustvo, od početka do kraja.
Ležerni novčanik manjih dimenzija mi je bio potreban ali nisam uspela da pronađem primerak s kojim sam bila oduševljena u okolnim radnjama. Odlučila sam da pretražim pristupačnije sajtove i našla sam ga, odgovarao mi je u svim aspektima, i cenovnoj (koštao je oko 30 funti). 
Proces kupovine: Ulogovala sam se u svoj ASOS nalog, koji vrlo lako i brzo možete napraviti, i stavila sam željeni predmet u online korpu. Postoji nekoliko opcija preko kojih možete platiti željeni predmet, ja sam to učinila preko PayPal-a. Ukoliko želite da znate nešto više o PayPal-u, preporučujem vam da pročitate ovaj tekst. Originalnu cenu sam smanjila za 10% i dobila besplatnu poštarinu tako što sam pronašla promo kod, jedan od sajtova koji daje takve kodove (za razne sajtove) možete videti ovde. Tri dana nakon online porudzbine (uključujući vikend) paket je potvrđen i isporučen. Stigao je nakon manje od 15 dana i nije bio ocarinjen, ali platila sam PDV, nešto više o PDV-u možete pročitati ovde
Kako sam bila sigurna da će mi se proizvod svideti uživo? Izguglala sam ga, pogledala recenzije, slike i klipove, što preporučujem i vama. Došao je pažljivo zapakovan i dobro zaštićen, te prilikom transporta nije bilo oštećenja. Unutar paketa se nalazio papir za povraćaj koji ispunjavate i vraćate na ASOS adresu ukoliko niste zadovoljni predmetom, možda nije boja kakva ste mislili da će biti ili vam ne odgovara veličina, ta stavka mi se vrlo svidela. Čula sam razna ASOS iskustva i većim delom su pozitivna, kada vidim negativni utisak to je najviše zbog naše carine i poštarine, ne zbog same kompanije. Ja bih vam preporučila kupovinu preko ovog sajta, jako su ljubazni i brzo će odgovoriti na sve vaše nedoumice. Novčanik o kojem sam vam pričala u ovom tekstu možete videti na fotografijama ispod. Kvalitet nije kineski, te su cene nešto više nego na npr. Aliexpress sajtu, ali koliko para toliko muzike. 
Da li ste vi kupovali preko ASOS sajta, kakvo je vaše iskustvo?

_DSC1618 _DSC1614 _DSC1646