Gledavši instagram trendove, spazila sam da se wannabe Cartier narukvice vole, žele i kupuju. Dok sam tražila svoj primerak ne bih li se pridužila instagram zajednici, dobila sam mejl gde The Peach Box velikodušno nudi dva aksesoara u cilju promocije na svoj način. Prihvatila sam, ali sam se bojala carine i cele procedure jer online naručivanje može da bude vrlo komplikovano i stresno, ali to nije bio slučaj i sa The Peach Box-om. Kompanija dolazi iz daleke Australije i u ponudi ima narukvice, ogrlice, ručne satove...
Pakovanje: Kvalitetno i minimalistički odrađeno, bez nepotrebnih natpisa, mašnica i ostalih dodataka. Ostali su verni svom brendu i dizajnu nakita, što mi se sviđa. U kutiji se dobija plišana vrećica koja služi sa odlaganje nakita van sunčeve svetlosti, ne bi li vremenom izgubio svoju draž.
Materijal: Bižuterija iliti costume jewelry. Prevod sa njihovog sajta: ,,Većina naših proizvoda je napravljena od nerđajućeg čelika a zatim su isti komadi pozlaćeni.
Procedura dostave: Vrlo kratka i jasna. Čim ubacite željene predmete u online korpicu, biće vam ponuđen način plaćanja, kao i kod svake druge online prodavnice. Paket je stigao u roku od 15-ak dana i nije bilo nikakvih oštećenja prilikom transporta. Nadala sam se da paket neće biti ocarinjen, ali jeste i suma je iznosila: 2,462,00 RSD.

_DSC0703
_DSC0643

Narukvica je dobila dosta komplimenata, od mlađih do starijih dama, u supermarketu i u kafiću. Nisam mnogo iznenađena, jer je narukvica jednostavna ali ipak dovoljno upadljiva zbog svog unikatnog dizajna. Ono što mi se sviđa a isto tako i ne sviđa jeste što se otvaranje narukvice vrši uz pomoć mini šrafcigera koji dobijete uz narukvicu a šrafić je vrlo mali te ako ga izgubite, ne možete da nosite narukvicu. Tako da je ja uvek pažljivo skidam iznad akrilnog organizatora, te ako bi mi pao iz ruke (šraf koji zatvara narukvicu) onda bih ga lako našla u tom organizatoru. Minđuše su manjih dimenzija nego što sam očekivala, ali mi se sviđaju. Nosim ih svaki dan, uz svaki outfit. Kristal ima vrlo otmen odsjaj koji je teško pronaći u pristuapčnijem nakitu.
Sve u svemu, preporučujem The Peach Box proizvode. Ukoliko budete odlučili da kupite sebi ili bližnjima poklon za predstojeće praznike, predlažem da ih pitate da stave manju cenu kako paket ne bi bio ocarinjen (ja sam zaboravila to da učinim). Ukucajte kod: tpb-ivasimovic kako biste dobili 15% popusta na ceo iznos.
Šta vi preferirate od aksesoara? Narukvice, ogrlice..?

_DSC0680