Za današnji post sam vam pripremila zajedničku renceziju Max Factor noviteta, što uključuje 3 palete senki, ajlajner i maskaru.

Počevši od paleti, 04 luxe lilacs je najslabije pigmenotvana od svih u ponudi ali mislim da nije ni kreirana da upada u oči. Ova paleta je za romantične duše ili one koji vole prirodniji makeup look. Lila nijanse su prikladne za svako godišnje i životno doba. Moja mama je koristi u svojoj svakodnevnoj makeup rutini i obožava je. Paleta 03 sumptuous golds me je oduševila. Pigmentacija parira high end brendovima, što možete videti i na fotografiji (swatchevi dole). Ova paleta će se zasigurno rasprodati za tili čas zbog zlatnih nijansi koje odgovaraju većini dama u hladnijem periodu. Treća paleta senki 02 lavish onyx je za smelije dame ili one koje vole nešto dramatičniju šminku. Senke su pigmentovane a nijanse divne za kreiranje večernjeg makeup look-a. 
U svakoj paleti se nalazi malo drugačija braon nijansa koja je namenjena za popunjavanje obrva. Pakovanje je vrlo praktično za putovanja, uroniće u svaki neseser. Odličan poklon za predstojeće praznike.
Cena: 1.239 rsd

DSC_0086
DSC_0126
DSC_0130
DSC_0152

Ajlajner se već našao u mesečnim favoritima pre izvesnog vremena, klik ovde. Ukoliko imate spuštene kapke, sigurno ste nekoliko puta odustali od ajlajnera, kao i ja. Masterpiece High Precision je čudesan, ne preslikava se na gornjem delu kapka a nijansa je 01 velvet black. Trebaće vam malo vremena da se naviknete na neuobičajen aplikator, što ga više koristite više ćete ga zavoleti. Postao je nezaobilazan korak u mojoj svakodnevnoj rutini. 
Cena: 1.669 rsd

DSC_0199

Velvet Volume maskara obećava efekat veštačkih trepavica, odmah ću vam reći da je to nemoguće. Ako želite taj efekat, moraćete da kupite veštačke trepavice. Ono što mi se posebno sviđa kod ove maskare jeste što je potpuno crna i da ostaje na mojim trepavicama dok je ja ne skinem - ne kruni se na obrzima. Možete naneti i do 3 sloja bez bojazni da će vam slepiti trepavice, što je za pohvalu. Iz jednog sloja daje volumen dovoljan za svakodnevnu šminku, dok 3 mogu da vas odvedu na najbolju žurku u gradu. Cena: 1.239 rsd
Da li ste probali neke od Max Factor noviteta? Koje su vaše preporuke?

DSC_0220