Od kad znam za sebe, želela sam dugu kosu. Moja je vrlo tanka, kovrdžava i sklona opadanju. Kada pređe određenu tačku (ramena) ona se lomi i ne dozvoljava mi da je puštam. Te da bih zadovoljila svoju želju, odlučila sam da kupim nadogradnju na klipse. Prva kupovina nije bila uspešna, to je bila Herba - market nadogradnja koja nije zadovoljavala moje potrebe. Da skratim priču, izgledala je kao slama. Te strah od ponovne online kupovine je bio itekako prisutan. Irresistible Me je inostrana kompanija koja zaista mari za svoje potrošače. Postavljala sam milion pitanja i na sva su mi ljubazno odgovorili.

DSC_0176
DSC_0150

Cene variraju od težine, dužine i (valjda) hemikalija. Moj izbor je pao na Royal Remy - Chocolate Brown 200g, što je iznosilo 259$. Velika cena, ali opravdan svaki dolar. Od kvaliteta do usluge. Set sadrži 10 komada:

1 veliki deo od 4 klipse
2 dela od 3 klipse (jedan od njih je tester)
5 dela od 2 klipse
2 dela od 1 klipse

Ono što mi se sviđa kod ovog pakovanja jeste što mogu da koristim samo veliki deo (prvi naveden) kada žurim. Zakačim ga, ispletem kikicu, stavim šešir i milina. Izgleda lepo i gusto. Kako bih sjedinila svoju kosu sa nadogradnjom, otišla sam u poznati frizerski salon u Beogradu, ali nisam bila zadovoljna učinkom (slika dole). Smatram da je sve to moglo lepše da se uradi - ošiša i isfenira. Svakako preporučujem da kada kupite nadogradnju odete kod svog frizera, kako bi se to sve lepo sjedinilo. Poštarina? Besplatna! Često imaju akciju kada pređete određenu sumu novca da vam oni poklone besplatnu poštarinu koja je relativno brza -  meni je stigao paket za dve nedelje. Carina? Ništa nisam platila! Bojala sam se, ali izgleda da su napisali da je cena paketa manja nego što zapravo jeste i hvala im na tome. Sve u svemu, preporučujem Irresistible me kompaniju a i samu nadogradnju! 
Da li vi koristite nadogradnju? Da li ste je nekad probali (bilo koju tehniku)?

irresisitible