Glamglow - mala gramaža, velike cene. To svi znamo, kao i da su dosta hvaljene u blogosferi. Imala sam priliku da isprobam crnu veziju - exfoliating, o kojoj sam pisala nedavno, klik. Hladnije vreme nam dolazi na preskoke a meni koža kao i u toku cele godine vapi za hidratacijom. U beauty kutku sam našla Thirsty Mud masku o kojom vam i danas pišem. Pogodna je za sve tipove kože i uzraste. Pakovanje se zatvara lepo, te nemate brige da će se maska osušiti. Naravno, treba je držati u hladu i na sobnoj temperaturi kako bismo to potvrdili (da se ne osuši i magično ispari). 

DSC_0224

Teksturu maske bih opisala kao puter od kikirija: kremasta i sa nekoliko grmuljica. Ima blagi miris kokosovog ulja koji je i jedan od sastojaka. Tekstura se nakon apliciranja ne stvrdnjava, ostaje onakva kao kad ste je prvobitno naneli, te možete normalno pričati i praviti grimase.
Prvi utisak je bio da u isto vreme hladi i utopljava kožu. Osećala sam da mi je lice instantno manje naduveno ali isto tako da je iritirano nekim sastojkom. Misleći da tako maska deluje, ostavila sam je 10 minuta na licu. Krenula sam sa lakiranjem noktiju, no nisam mogla više da izdržim peckanje te sam je skinula, prvo vlažnim maramicama te sam se umila. Lice mi je buknulo! Bojala sam se jer se crvenilo nije povuklo ni nakon 10 minuta. Počela sam da paničim i gugalm recenzije, ali svi su bili zadovoljni i niko nije imao istih problema. Kada sam našla jednu devojku s kojom delim isto iskustvo, pogledala sam se u ogledalo i primetila da je crvenilo mnogo manje. Tad je prošlo pola sata od skidanja maske. 
Koža mi je bila vrlo lepa na dodir, mekana. Obećana hidratacija je bila primetna, itekako! Lice mi je bilo sveže i lepše. Sve je izgledalo lepše, čak i šminka koju sam nanela taj dan. Iako je osveženje na licu bilo instantno, ono se nije povuklo isto brzinom. Koristila sam je do sada 3x i svaki put je ista priča. Od sad ću je koristiti samo kada mi je koža jako suva, u zimskom periodu. Preporučujem je, ali budite pažljivi, isprobajte pre nego što kupite. 
Da li ste probali neke GlamGlow maske? Koliko puta nedeljno koristite masku za lice?

DSC_0309 DSC_0264