Ova nedelja je bila puna beauty događaja i noviteta a ja sam se potrudila da to sve zabeležim. Počevši od ponedeljka, Avon je predstavio u divnom ambijentu Jugoslovenske kinoteke nov parfem - Attraction. Zanimljivo je to da su sproveli istraživanje i dali parovima da na zajednički proveden vikend koriste Attraction parfem, što je rezultiralo novim vezama. Čestitam, iako ih ne znam. Pakovanje je inovativno i primamljivo, što možete videti na fotografiji (a i videu) dole. Note parfema odgovaraju hladnijim danima, ugrejaće vas ali ne i gušiti. 

DSC_0102
DSC_0015

Sreda je bila rezervisana za Givenchy prezentaciju parfema Live Irresistible, čije je zaštitno lice Amanda Seyfried. Celokupna događaj je bio divno organizovan, od delikatesa do same prezentacije parfema. Sigurna sam da će biti izbor mnogih dama ove zime! Pogledajte Givenchy kolekciju za sezonu proleće/leto 2016, gde možete čuti pesmu: Gde si bilo jare moje - klik 7:30.
Afrodita je proslavljala 45 godina postojanja kao i lansiranje nove linije za negu lica. Bilo je zanimljivih ljudi, vrlo mi je drago što sam prisustvovala. No kako sam žurila na naredni (personalni)  event, morala sam da odem nešto ranije te nemam fotografije sa prikazom nove kolekcije. Nadam se da vam se sviđa video ispod, koji vam u kratkim crtama prikazuje kako su izgledali spomenuti beauty događaji. 
Kojem novitetu se vi najviše radujete? 

DSC_0016
DSC_0036