AURA je kozmetički brend koji nas uvek ostavlja bez daha! Fabrika je locirana u Nišu, što omogućava dostavljanje noviteta u beauty industriji vrlo brzo. Jedan od noviteta ovog brenda jesu senke za obrve. Radovala sam se isprobavanju, iako sam bila skeptična jer imam nešto zahtevnije obrve koje vole kremastije proizvode. Nakon više od mesec dana svakodnevnog korišćenja, prenosim vam svoje utiske.
Ambalaža je kompaktna i slatka. Sadrži ogledalo koje isprva nije izgledalo kao upotrebljivo (zbog veličine) ali pogrešila sam. Staje u svaki neseser a i džep. Svaka senka je podeljena na dva dela - dve nijanse. Ovakvo pakovanje (sa dve nijanse) pomaže u prirodnijem popunjavanju obrva, svetlija nijansa se nanosi u delu bližem centru lica a tamnija na kraju, špicu. Tekstura je kao obična senka za oči, ali nešto praškastija. Svideće se onima kojima nije potrebno docrtavanje obrva već popunjavanje. Za crtanje obrva je ja koristim ali u kombinaciji sa fiksatorom za šminku. Naprskam kosu četkicu i tako pokupim vrlo malo proizvoda. Ta tehnika mi se sviđa a i ostalim damama oko mene. Vi ste primetili da su mi obrve lepše u poslednjih nekoliko klipova, to je zbog ovih senki. Kakve vi proizvode za obrve koristite? Cena: 639,00RSD.

DSC_0234

Na slikama možete videti 4 swatcha. Prva dva su aplicirana sa suvom četkicom, druga dva su aplicirana sa četkicom naprskanom sa MAC Fix+. Prva nijansa je 01 LIGHT koja je pogodna za svetliji ten i osobe sa svetlijom, plavom kosom.

DSC_0312 DSC_0319

Druga nijansa - 02 MEDIUM je pogodna za brinete. Većina dama će izabrati ovu nijansu i ja je koristim.

DSC_0327 DSC_0335

Treća nijansa je najtamnija od svih i pogodna je za osobe za tamnijim tenom i crnom kosom: 03 DARK.

DSC_0344 DSC_0350
DSC_0286