Ako je nemate, sigurna sam da vam se nalazi na listi želja - Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar paleta. Krajem prethodne godine se pojavila na svetskom a nedavno i na našem tržištu - tačnije u Sephori. Postoji prva verzija ove palete koja ima isti naziv, samo bez dela semi sweet. Velika pomama prethodne (originalne) verzije je navela TooFaced da napravi još jednu - meni bolju. Sem što izgleda kao čokolada, ona tako i miriše jer je napravljena od 100% prirodnog kakao praha. 

DSC_0057

Na izgled slatko pakovanje je i praktično, zatvara se uz pomoć magneta koji ju je osigurava i tako nemate bojazni da će se otvoriti u putu. U paleti se nalazi 16 nijansi i sve imaju slatki naziv, po kojima možete lakše pratiti tutorijale na YouTube-u i tako ih rekreirati. Senke koje trebaju da imaju šljokice su tu i njih ima 9 dok ostale nemaju i to su one sa kojima blendujete ili pravite nešto prirodniji, ležerniji makeup look. 
Mat senke: Licorice, Coconut Creme, Nougat, Truffled, Puddin’, Peanut Butter, Mousse;
Šimeraste senke: Hot Fudge, Cocoa Chili, Pink Sugar, Blueberry Swirl, Frosting, Rum Raisin, Caramel, Bon Bon, Butter Pecana.

DSC_0072 

Gledajući je sada, zaljubljujem se iznova. Pakovanje, senke i miris je čine neodoljivom iako je cena nešto jača - oko 6000,00rsd. Sa ovom paletom možete napraviti razne makeup look-ove, kako svakodnevne tako i večernje. S obzirom da se senke lako nanose a i blendaju, preporučujem je za početnike u šminkanju, pogotovo onima koji žele da se igraju sa sigurnim (neutralnim) bojama. Ako ne znate šta da kupite drugarici (ili sebi) za specijalnu priliku, nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za ovaj proizvod. Pogledajte video dole za nešto kraći prikaz palete i swatcheva. 
Da li ste probali ili njušnuli ovu Too Faced paletu?

DSC_0076 DSC_0091