Sigurno ste primetili da veliki broj blogerki (uključujući i mene) sarađuje sa Sigmom, brendom koji pravi odlične četkice. Od nedavno su na tržište izbacili silikonsku rukavicu za pranje četkica koja pomaže u boljem pranju i štiti šake od nepotrebnog i dugotrajnog ispoljavanja vodi. Isprva gledajući recenzije, ovaj proizvod mi se činio apsurdno a pogotovo kada sam videla cenu - 39$. Iako postoje i pristupačnije verzije istog brenda, to je podrazumevalo manju radnu površinu, što me je sve više odbijalo od rukavice a i samog brenda.
Kinezi su naravno napravili svoju verziju koju možete kupiti na vašim omiljenim online sajtovima. Jedan poveći pec pec na ringli me je odveo u obližnju kinesku radnju gde sam sa namerom da se odbarnim od toplote uzela ovu rukavicu, ne razmišljajući o odbrani od vode. 
Kako mi rukavica nije bila praktična za prvobitnu namenu, setila sam se Sigme i isprobala sam je za pranje manjih četkica - za oči. Iznenađena sam bila! 
Iako su zubci manji i plići u poređenju sa Sigminom verzijom, smatram da četkice budu čistije no kada ih perem (trljam) o svoj dlan (pogledajte ovde kako sam do sad prala četkice). Šake mi ne budu suve nakon velike količine vode, što je za nekoga ko ima suvu kožu veliki plus. Četkice koje su namenjene za lice nije moguće oprati iz prvog puta jer su zubci plići ali svakako ih i dalje ova rukavica lepo opere. Cena: oko 100,00rsd. Svratite do obližnjih kineza, probajte i javite utiske. Preporuka meseca!
Da li ste razmišljali o kupovini Sigma silikonske rukavice?

DSC_0406
DSC_0430