Bez obzria na to koliko imate godina, vaša koža uvek mora biti negovana i hidrirana. Divno bi bilo da su proizvodi koje koristimo za smanjenje bora, povećanje hidratacije i slično uvek prirodni, ali često takvi proizvodi imaju paprenu cenu. Mada neke dame bi prirodnu kozmetiku podelile na handmade i high end. Ali šta je za zlatnom sredinom? Tu Bocassy uskače.
Ovaj brend se od nedavno može pronaći u Srbiji i to po zlatnim cenama. Kao brend koji koristi prirodne sastojke upakovane u kvalitetnu ambalažu, ne možemo očekivati i vrlo pristupačnu cenu. Kreme koristim prethodnih mesec i po dana, namenjene su suvoj koži i za cilj imaju hidrataciju kao i obnovu zrele kože.

DSC_0136

Dnevnu kremu nanosim u jutarnjoj rutini kao poslednji korak koji me ostavlja spremnom za ceo dan. Hidratacija često za sobom vuče i reč masno, ali to ovde nije slučaj. Krema se upija relativno brzo i dubinski hidrira kožu, ostavljajući prirodan sjaj koji poručuje javnosti da je koža negovana. Miris kreme mi je isprva bio neprijatan, ali kada sam videla moć i učinkovitost iste, naterala sam sebe da ne osećam taj miris.
Noćnu verziju nanosim pre kreme za okoloočnu regiju i to kružnim, sporijim pokretima koji joj omogućavaju da dopre na sve delove kojima je potrebna hidratacija - lice, vrat i dekolte. Preporučujem je samo za večernju negu lica s obzirom da je koža nakon apliciranja nešto masnija i na izgled ne toliko privlačna. 
Preko 90% prirodnih sastojaka se nalazi u ovim kremama, što može samo da pomogne vašoj koži. Ovaj brend ne testira na životinjama, što je uvek za pohvalu, iako mi nikad neće biti jasno zašto određene kompanije testiraju na životinjama u 21-om veku. Svojim dosadašnjim uspehom u svetu preparative ovaj brend se proširio, te tako sada nudi i miclearnu vodu, tonik, itd, ali se ti proizvodi još ne mogu pronaći kod nas (u Srbiji). Cene ovih krema  su od 2000,00 - 3000,00rsd a nekad se mogu pronaći i na akciji. Preporuka za one koji imaju suvu kožu i onima kojima je potrebna nešto veća hidratacija u hladnijim danima.
Da li ste probali Boccasy proizvode?

DSC_0130 DSC_0147