Kraj leta sam ostavila za isprobavanje novih proizvoda i time pronašla nekoliko favorita i fujorita. Jesen je evidentno stigla i može se osetiti zahlađenja vazduha i menjanje tonova u prirodi i kozmetici. Tim rečeno, krenula sam sa isprobavanjem ZOYA Focus kolekcije ne bih li vam predstavila koje su najbolje nijanse u njoj. Trenutni favorit iz te kolekcije jeste lak pod nazivom Charli. Amerikanci bi nazvali ovu nijansu khaki dok je ja nazivam prava jesenja maslinasto, braonkasta nijansa, biće potrošena za tili čas. Uz taj lak sam koristila i Sage sa satenskim finišom koji se ne viđa često. Kako izgleda na noktima možete videti u njegovoj recenziji, ovde. Sve to treba zapečatiti dobrim nadlakom - Maybelline Dr. Rescue se pobrinuo da nokti budu zaštićeni i da izgledaju kao gel dok ne ostavlja debeo sloj. Kada bih morala da izvodjim 5 omiljenih kozmetičkih brenovda, u toj listi bi se našao Chanel. Klasika propraćena elegancijom mi je uvek odgovarala, a još više ovaj puder - Vitalumiere. Nešto teža tekstura se lako blenda i ne ostavlja težak sloj na licu. Favorit leta! Ko ima spuštene kapke? Onda morate probati ovaj ajlajner - Max Factor Masterpiece koji me oduševljava svakim narednim korišćenjem. Nešto čudniji aplikator mu opraštam s obzriom na dugotrajnost samog ajlajnera. Preporuka! 
Ono što ne preporučujem jeste Avene micelarna voda. Kao veliki fan ovog brenda, razočarenje je itekako prisutno. Ne skida šminku u dovoljnoj meri i smatram da se za manji novac može naći mnogo bolja micelarna voda. Posle vode slede gelovi, tačnije Korres Santorini Vine gel za tuširanje. Kada mi ne odgovara miris, onda mi ništa ne ogovara. Šećer sa mirisom kiselog vina nije moj fah, te ne preporučujem ovaj proizvod. 
Video ispod će vam prikazati moju divnu facu kao i bliže kadrove proizvoda i koju reč više o njima. Da li ste vi našli vaše avgustovske favorite i fujorite?