Sigurna sam da smo svi koristili olovke za usne i pre Kylie Jenner, zar ne? Možemo joj zahvaliti na postavljanju trendova - precrtavanje usana, koje pojedine devojke shvataju preozbiljno. Sedevši juče u obližnjem kafiću, primetila sam da većina devojaka ima precrtane usne, bilo to neutralnih ili jarkih nijansi. Sa samo najboljom namerom delim ovaj klip koji je uradila Desi Perkins, a zove se: kako nacrtati velike usne. Kako nam dolaze jesenji dani, želela sam sa vama da podelim moje (trenutno) omiljene neutralne nijanse koje većina voli da nosi. Nežnije nijanse praktikujem u toku dana, dok tamnije boje koristim u večernjim satima, ali nekad se i to zameni.

DSC_0146

je olovka koju bih preporučila svakoj devojci i sigurna sam da bi svakoj i pristajala. Sama olovka je mekana i klizi po usnama, što znači da se lako nanosi. Nijansa je odlična sama po sebi kao i u kombinaciji sa vašim omiljenim nude karminom, pogledajte ovde moju preporuku. U sebi ima rozikast podton i ne umrtvi usne kao što bi to možda neke druge neutralne olovke učinile. Često je nosim samostalno, bez balzama i karmina jer ne isušuje usne, a dugo traje. 

svoj primerak sam uzela na sajtu ShopMissA, klik ovde za haul video. Kad god bih gledala na internetu koji su to najprodavaniji ELF proizvodi, olovke bi među prvima iskočile kao preporuka, a s obzirom da sam ovu platila 1$, nisam žalila, niti sada žalim jer je odlična. U sebi ima narandžasti podton i srebrne šljokice kao dodatak, te možda nije za svakoga. Začudo (zbog šljokica) se vrlo lako nanosi i ima efekat balzama. Kremasta olovka ne ostaje dugo na usnama ali ih hidrira, te joj opraštam. Kada u sebi ne bi imala šljokice, svrstala bih je u mat završnice, ovako je nešto između. 

je najtamnija od svih spomenutih i najnovija u kolekciji. Drugarica mi je preporučila ovu olovku s rečima da bi mi se divno slagala sa tenom i bojom kose. Uz dozu nesigurnosti prema tamnijim nijansama sam je uzela, isprobala i zavolela. Nešto teže se nanosi i potrebna je hidratacija pre apliciranja u vidu balzama i pilingovanja usana. Tim rečeno, nije hidrantna ali zato na usnama ostaje dugo. Nijansu bih opisala kao pomodrelu šljivu, ljubičasto neutralna sa hladnim podtonom. 

Koje su vaše omiljene olovke? Imate li neke koje možete preporučiti?

DSC_0173
DSC_0186