Istinit događaj: 
Alarm gasim nesvesno (naravno svesno) već 5. put, a ja itekako kasnim na bitan događaj koji zahteva profesionalizam, od dela do izgleda. Isplanirano vreme za šminkanje je sada rezervisano za maštanje, jer nešto više od 5 minuta meni nije dovoljno da se skoncentrišem samo pri apliciranju maskare.
Skačem do česme i natapam beauty blender dok razmišljam kakva šminka može da prođe u takvom vremenskom škripcu i okruženju. Setila sam se da posedujem MaxFactor senke koje sam nerado i nedavno isprobala, uvek su mi predstavljale odbojnu tačku, zvuče komplikovano i neuredno. Nije bilo vremena za negodovanje, već sam uzela deblju četkicu sa oštrim uglovima i nanela krem senku u dva koraka. Drugi korak je predstavljao blendovanje. A izabrana nijansa - 05 Crystal. Srebrna boja sa sitnim šljokicama koje se neočekivano blenduju, s obizrom da u samom pakovanju izgledaju komadi. 
Od tog dana do danas, prošlo je mesec dana. A senke koristim redovno. Crystal mi uvek uskoči u jutarnje šminkanje. Upotpuni mi jednostavan makeup, koji predstavlja puder, maskara i olovku za usne u neutralnoj boji. Izgleda ljupko kada nanesete jedan sloj, a intezivniji izgled možete postići racionalnim nadograđivanjem. 25 Bronze koristim najviše od svih u kolekciji, neobavezna zlatkasto braon boja i da ne zaboravim, izuzetno pigmentovana. Sigurna sam da ću je potrošiti ubrzo u jesenjim danima. Crni kapci? 30 Onyx daje posebnu dimenziju, sivkasto - crnu - šimerastu. Svakim drugim treptajem ova nijansa izgleda sve lepše, a poseban čar ima u večernjim satima kada je i nanosim.

collageDSC_0344

Inspirisana ovim senkama, uradila sam kraći video gde ih možete videti u vidu swatch-a kako na kapcima tako i na belom papiru. Nadam se da vam je ovaj post (i video) pomogao u odabiru novog favorita. Da li ste probali Max Factor kremaste senke?