Jul je mesec koji mi je najbrže prošao od svih, i uvek je tako. Pretpostavljam da radovanje rođendanu zauzima veliki udeo u mislima, te ne stižem ni da isprobavam mnoštvo proizvoda. Danas spomenuti favoriti su zavoljeni u ranim julskim danima i korišćeni su prilično redovno.
Kako u šminkanju počinjemo od baze, tako ću i ja danas. Artdeco bez silikonska baza je dobijena na poklon od uvoznika pre izvesnog vremena, no kako su letnji dani dozvoljavali isključivo minimalnu šminku, nisam je nešto mnogo koristila. Pakovanje mi se izuzetno sviđa, praktično je i vizuelno lepo. Stojim iza reči da mi je ovo najbolji proban prajmer do sad. Isprva nešto teža tekstura se topi pod prstima i nanosi lagano po licu. Lice i dalje diše dok imam šminku, a ne osećam teret na istom.
Od baze do balzama, prelazimo na Nuxe. Prateći inostrane i domaće blogove, stavila sam ga na listu želja pre dužeg vremena i kad god stignem uđem u usputnu drogeriju ne bih li ga našla. Dan - dva pre rođendana sam ga uzela i od tad ga svakodnevno koristim. Neguje usne na zavidnom nivou gde mu miris a i ukus kolača pomaže. Uskoro detaljnija recenzija.
Leto je puno žurki (na koje ne idem) ali ona samostalna, rođendanska, se ne propušta. Familijarni odlazak u restoran je tražio dugotrajan karmin, te je tu priskočila Deborah. Nijansa koja treba da se nađe u kolekciji svakoj dami, jer nikad ne znate kad želite nekog da impresionirate, ili sebe. Karmin uliva dozu poverenja i samopouzdanja. Drži se na usnama tričavih 6 sati, čak i više. Micelerna voda ga ne skida, već ulje. Preporuka za svaku proslavu.
Nakon proslave, potreban je odmor. Ne odmor na plaži, već odmor u životnoj kategoriji - šminkanje. Brza šminka za mene znači maskara i obrve a Maybelline kremasta senka se u poslednje vreme našla u fantastičnoj trojci. Brzo nanosi i ostaje na mestu dovoljno dugo na kapcima. Uskoro će biti detaljna recenija o nekoiko nijansi. 
Za kraj favorita ostavljam ne kozmetičke stvari, torbu za laptop i knjigu. O knjizi i gde je možete nabaviti možete čitati ovde. Fujoriti? Shvatili ste sa slike koji su a za više informacija o njima pogledajte video dole. 
Koji je vas proizvod impresirao ovaj mesec, a koji ne?