Svi mi se držimo određenog aksesoara i kupujemo ga iznova i iznova, u raznim oblicima, bojama i materijalima. Bilo to minđuše, narukvice ili nešto treće, s vremena na vreme treba promeniti sve njih. Ne baciti, nego ih zameniti sa novim koji je možda u trendu ili vam ga je baka dala. Moja mama voli nakit, toliko da sam joj za rođendan kupila akrilni kofer u koji može da odlaže omiljene minđuše. One su njena slaba tačka i ima ih mali milion, dok kad sam ja u pitanju - ručni satovi i ogrlice jedino prolaze. Izbirljiva sam, pogotovo sa aksesoarom. Kupiti online nešto podrazumeva strepnju jer ne znate šta će vam stići na kućnu adresu. Znam dobro taj osećaj. Često se dešavalo da ne razaznam određeni proizvod (uglavnom garderobu) koji kupim online.

DSC_0028
DSC_0076

Danas govorim o brendu koji sam preporučila svojoj mami, pa ću i vama - Happines Boutique. Dolazi iz Nemačke, a kao što znamo iz mlađašnih dana - Nemačka pravi kvalitetne stvari. Tom mišlju sam se vodila dok sam poručivala ovaj komad. Moderni na izgled antikvitet je izrađen od kvalitetnog i otpornog materijala. Sunce mu daje određenu čar - odsjaj kristala po prostoriji u kojoj se nalazite. Čini je veliki broj kristala koji teži nešto više od svakodnevne ogrlice, te je nosim samo za večernje i specijalne prilike. Začuđujuće sam dobila veliki broj komplimenta na nedavnoj proslavi, te ovim putem ostavljam link na kojem možete videti njenu cenu i dimenzije.

DSC_0042

Ono što izdvaja ovu kompaniju od ostalih (pristupačnijih) na tržištu jeste prvenstveno kvalitet, potom besplatna poštarina i to bez određenog budžeta. Možete kupiti i najpristupačniji prsten i sledi gratis poštarina. Za one koji vole poklone, sledi zanimljiva informacija a to je da Happines Boutique nudi mogućnost istih uz pomoć sakupljanja bodova, više o tome ovde.  Za potpuni utisak otvaranja paketa i kojeg pogleda bliže, preporučujem da pogledate video ispod. 
Koji je vaš omiljeni komad nakita? Ogrlice? Narukvice?


Direktan link ogrlice : Happines Boutique