Svakom proizvodu dođe 5 minuta slave u blogozajednici, bilo ona pozitivna ili negativna. Danas vam predstavljam proizvod koji se zadržao nešto duže i to u pozitivnom smislu. 
U pitanju je Glam Glow maska koja za cilj ima piling lica uz pomoć gline i algi. U sastojcima se nalaze alge kao i zeleni čaj koji pomaže cirkulaciji kože. Ovo pakovanje sadrži 15ml što na prvi pogled izgleda kao dovoljna količina za jedno korišćenje. Ja sam je za sada koristila nekih 5x i preostalo je za još jedan-dva. Kompanija tvrdi da pomaže u više oblasti: ostavlja kožu mekanom, smanjuje pore, pogodna je za sve tipove kože itd. Ono što mi se posebno sviđa jeste da nije testirana na životinjama kao i da je mogu koristiti vegani. 
Sastojci: Vulkanski kamen, Vulkanski mineralni pepeo, francuska morska glina, prečišćena glina, komadi lista zelenog čaja, zeleni čaj, ulje semena grožđa, cvet kamilice, cvet nevena, krastavac i ulje lavande. 

DSC_0052

Sama maska se nešto teže nanosi jer ima delove algi koje ne idu glatko po koži. Možda bi nekima zasmetao miris maske, no ja ga smatram banjskim i podnošljivim. Na licu treba da stoji dok se ne osuši skroz, što predstavlja uobičajeno 8 minuta. Tanji sloj je sasvim dovoljan da biste uvideli magiju, a možete je nanesti i na vrat/dekolte. Nakon što se osuši, operete lice kružnim pokretima i to predstavlja trenutak kad se vrši piling kože uz pomoć algi. 
Krajnji rezultat? Magično mekano lice koje mogu da opišem kao bebina guza. S obzirom na nešto skuplju cenu, koristim je jednom nedeljno ili pre nekog važnijeg događaja. Preporučila bih svima ovu masku, jer je mogu koristiti svi tipovi kože a i muškarci. Pogledajte video ispod za detaljniji prikaz nanošenja. 
Da li ste probali neku od Glam Glow maski?