Leti koristimo BB kreme a zimi nešto teže pudere. MAC nam daje 2u1 proizvod - primer + bb kremu.  Kompanija tvrdi da pomaže u suzbijanju prosijavanja kod masnijeg tipa kože. Šta ja onda ovde radim sa suvom kožom?
Preporučen mi je od strane makeup artista u Temišvaru, kako nisam sumnjala u njene reči, uzela sam medium plus nijansu. Iako se slagala sa mojim tenom tek nakon godišnjeg odmora (provedenog na moru), koristila sam je i pre u kombinaciji sa artdeco puderom u kamenu. Fleksibilna plastika čini pakovanje praktičnim u cilju istiskivanja proizvoda do zadnjeg ml, ali ne i odlaganja. Ne može da stoji uspravno, jer je čep zakrivljen što mi i nakon dužeg korišćenja smeta. Bez problema ćete pronaći sebi odgovarajuću nijansu, preporučujem isporbavanje proizvoda u radnji, zatim možete otići sa ogledalom na prirodnu svetlost kako biste se uverili da li vam odgovara. 
Tekstura je isprva nešto teža, te se teže blenda. Pri nanošenju imam utisak da mučim lice razvlačenjem proizvoda prstima, a isto tako se osećam i prilikom blendovanja sa sunđerom. Klikom ovde možete videti kako izgleda istisnut proizvod i kako kad se izblenduje prstima. BB krema se brzo setuje, te je morate  brže izblendovati kako ne bi ostale fleke po licu. Prvih nekoliko minuta ostaje lepljiv film na koži, zatim se neočekivano pretvara u baršunast, koji na dodir i pogled bude divan. Tim rečeno, iako je proizvod preporučen od makeup artista za sve tipove kože, ja bih je preporučila samo masnijoj koži lica. Prosleđena BB krema odgovara sestri sa normalno do masnom kožom, ne prosijava u toku dana, mada blagi dodir pudera u kamenu ne škodi u cilju bržeg i dugotrajnijeg setovanja. 
Koja BB krema je vaš izbor za ovo leto?

DSC_0086