Uvek kažem da pristupačnim proizvodima domaće proizvodnje. Današnja priča, tačnije grupna recenzija jeste o jednom takvom brendu - Estar. Proizvodi su spakovani u krajnje jednostavna (i meni ne privlačna) pakovanja sa jasnim nalepnicama, šta koji proizovd predstavlja. Eye gel iliti gel za okoloočnu regiju sam prvo počela da koristim od gore prikazanih proizvoda. Ono što mi je bilo zanimljivo jeste da ovaj proizvod mogu koristiti osobe sa osetljivom kožom lica kao dnevnu kremu. Te sam je i isporbala kao takvu. Veći efekat sam primetila na namenjenoj regiji (okoloočnoj) i prvi utisak jeste da hladi i osvežava. Nemam osećaj težine kao ni lepljivosti, s obzirom da se vrlo brzo upija. Zbog spomenutih karakteristika, koristila sam je izjutra i služi mi divno. Preporučila bih je svim tipovima kože, sama bočica sadrži 50ml i cena iznosi 660.00rsd.

Photograph DSC_0085.jpg by Iva Simović on 500px

Mleko za ćišćenje lica inače ne koristim kao skidač šminke, niti ovo. Za tu namenu volim gelove i micelarne vode. Ovaj proizvod koristim kao predzadnji korak u svojoj noćnoj rutini, kada želim da dam svojoj koži lica nešto elegantnije pokrete tupferima, ako se mogu tako izraziti. Nepotreban korak, ali umirujući jer ima vrlo lep miris koji me podseća na jedan skuplji francuski brend. Sviđa mi se pumpica, koja je funkcionalna i higijenska. Bočica sadrži 100ml i cena iznosi 360.00rsd.

Photograph DSC_0080.jpg by Iva Simović on 500px

Za anticelulit gel i kremu ste čuli u jednom od prethodnih mesečnih favorita. Defitnivino je favorit od danas spomenutih proizvoda. Piling gel u sebi ima čestice za koje proizvođač tvrdi da su mlevene koštice kajsije. Nisu grube a ni preterano blage prema koži, osećate grudvice na telu dok utrljavate proizvod. Citrusni miris pomaže u otklanjanju celulita a i sam ,,rad“ je itekako prijatniji nego neke medicinske, hemijske kreme namenjene za isti cilj (uklanjanje celulita). Koristim ga jednom do dva puta nedeljno i vrlo sam zadovoljna. Nakon što obrišem njega, nanesem kremu kao krajnji korak u ,,anticelulit rutini“ koja se relativno brzo upija, i nema efekat hlađenja niti zagrejavanja kože, što mi se izuzetno sviđa (jer takvi efekti ne prijaju mojim nogama koji su puni kapilara i u procesu su da izbiju proširene vene). 
Kako Vam se čine Estar proizvodi, da li ste probali neke?

Photograph DSC_0065.jpg by Iva Simović on 500px
Photograph DSC_0090.jpg by Iva Simović on 500px