U zadnje vreme, svoju policu lakova proširujem kako po količini tako i po nijansama. Stoga i naziv nove (ove) rubrike - ,,polica lakova“ gde ću Vam prezentovati i opisati svoje lakove i navesti Vas da zapišete neke u svoju listu želja ili pak dodate u kolekciju.
Šta mene asocira na proleće? Neutralne boje kao i za svako godišnje doba, ali trudim se da uvedem koju vibratniju nijansu ne bi li zadovoljila nepisane standarde proleća. Zoya praktikuje zdravije supstance i time oduševljava svoje potrošače. Lak koji Vam danas prezentujem ima naziv Ronney i dolazi iz Tickled & Bubbly 2014 kolekcije. Elegantna bočica prija oku a čep prija ruci s kojom nanosite lak. Četkica je nešto manjih dimenzija, te omogućava preciznije nanošenje. Sama formula je nešto vodenija (ako se mogu tako izraziti) ali ne toliko da nanošenje laka na nokat pređe na nanošenje laka na šaku ili radni sto.


Nijansa je taman roze za moj ukus, opisala bih je kao kremasto ljubičasta koja prelazi u fluorescentnu roze sa sjajnom završnicom. Dva sloja su i više nego dovoljna kako biste dobili punu prekrivenost i bez tragova četkice. Završni lak nije potreban za dodatni sjaj ili zaštitu, ali ga ja svakako nanosim na svaki lak iz navike.
Moram se osvrnuti još jednom na sastojke i reći da Zoya lakovi sadrže sumporne amino kiseline koje se već nalaze u našim noktima. Stoga ih preporučujem, posebno onima koji imaju nešto slabiju nokatnu ploču. Cena je nešto veća - 853,00rsd ali ako želite lep dizajn, dobre sastojke, lepu nijansu i formulu, to morate da platite nešto većom cenom. Lakove ovog brenda možete kupiti na sajtu solarijum.com. Ukoliko želite, možete pogledati ovaj lak u video formi klikom dole. Kako Vam se čini, da li vi imate neki Zoya lak?


pr uzorak (proizvod dobijen na poklon od UltraSun kompanije)