Danas sam za Vas i sebe izdvojila svojih top 4 lakova za nokte koje ću koristiti ovog proleća. Prateći trendove vodećih kozmetičkih brendova, uvidela sam da se kao i uvek, na rafovima nude pastelne boje sa malom dozom šljokica. Nisam fan šljokica jer se teško skidaju i tako mi oštete nokte. Današnja predstavljena ekipa će se zaista koristiti s ljubavlju i do zadnjeg mililitara. 

Essie - Blanc je izdržljiva bela nijansa koju volite ili ne. Ovakav lak je meni prikladan za svako godišnje doba, a stavljam akcenat na njega uglavnom u ovom periodu, jer se tada više igram sa dizajnom nego u zimskim danima. Može služiti kao baza za neke umetničke dizajne sa šljokicama, nalepnicama ili kao baza za vibrantnije predstavljanje nekih slabijih nijansi. Klikom ovde možete videti kako izgleda na noktima + pročitati nešto opširnije o njemu. Kao zamenu možete pogledati ChinaGlaze lakove koji su znatno pristupačniji i podjednako dugotrajni.

Aura - I Am Cold ste videli u prethodnom postu i svideo Vam se. Iako sam veliki fan mat lakova, ova nijansa sa malom količinom sedefa mi je taman onakva kakva treba da bude za ljupke, prolećne dane. Na direktnoj sunčevoj svetlosti možete zapaziti odraz ljubičaste i roze boje koje ovaj lak čine zanimljivim. Pristupačan i dugotrajan, preporučujem. Klikom ovde možete pročitati recenziju opširnije o njemu. 

Rimmel - Breakfast In Bed je lak koji nisam skidala prethodnih mesec dana. Naziv i nijansa asociraju na Tiffany&Co kompaniju, što me je i privuklo da ga kupim. Sam lak u sebi ima blagi sedef  koji je suptilan. Zavisno od načina apliciranja, potrebna su Vam 2 do 3 sloja za potpuni prikaz nijanse. Brzo se suši, te nećete stajati u mestu mašući rukama u vazduhu, glumeći propeler dugo vremena.

Essie - Fiji je veoma elegantan i nežan lak. Nijansu mogu da opišem jedino kao isprana baby roze boja koja je veoma lepa, kremasta i prolećna. Ostaje dugo na noktima i opravdava svoju cenu , koja je oko 900,00rsd. Dva sloja su Vam sasvim dovoljna da dobijete pravu nijansu, bez prikaza tragova četkice. Trentuno omiljeni lak, preporučujem.


Zahvaljujući proizvodima za ojačavanje noktiju i mojoj predanosti da imam nešto dužu nokatnu ploču, moja kolekcija se širi svakim danom sve više. Nikad nisam mislila da ću nositi neutralnu (aura lak) nijansu, te tim rečeno, možda će se moje mišljenje promeniti kada budem isprobala nešto više nijansi. Ukoliko dođe do toga, ja ću Vas obaveštavati i pisati (ili pričati) o tome.
Pomozite (odmognite) mom novčaniku i recite mi koji su vaši omiljeni prolećni lakovi?