Chanel je brend koji odiše elegancijom i glamurom i koji ne ostavlja mnoge dame ravnodušnim zbog njegove istorije, pakovanja i kvaliteta. Za sada sam imala mogućnosti da isprobam tri dekorativna proizvoda ove kompanije: senke, lak za nokte i karmin. Nikada mi nije padalo na pamet da dam 5000,00 rsd za proizvod koji nisam nikad gledala recenzije - kompaktni puder. No kako su blogokoleginici Leni i meni rođendani u nekoj manjoj razdaljini, odlučile smo da častimo jedna drugu nekim lepim poklonom. Prilikom kupovine su mi prolazila pitanja koja sam se uvek pitala: da li je suvoj koži potreban dodatni sloj na licu kamenog pudera, da li je to previše za takav tip kože, itd. Nakon što je kupovina obavljena, ja sam se pitala da li je to bio dobar izbor.


Pakovanje je nešto što me uvek prvo privlači, pa je to bio slučaj i ovde. Izrađeno je od plastike koja je veoma dobrog kvaliteta, te samim tim i otporna na padove (provereno na parketu i pločicama). Uz njega dobijate plišanu torbicu koja služi za njegovo odlaganje. Sam puder je iznenađujuće svilenkast i nekako mekan. Kada ga nanesem na lice, nemam osećaj težine na licu. Prekrivenost nema, što mu kaže i samo ime - translucent/proziran. Ako ne volite izgled pudera, onda je ovo izbor za Vas. Možete ga koristiti samog a i u kombinaicji sa tečnim puderom. Matira kožu lica u prirodnoj meri i ne ostavlja onaj težak, meni ružan sloj koji je neprirodan. Ukoliko imate normalno do masnu kožu, računajte da ćete morati da nosite ovaj puder sa sobom u toku dana i da ga nanosite na svakih 4 do 5 sati. Za nas koji imamo suvu kožu, moraćemo takođe da ga nosimo sa sobom, ali jedno apliciranje u toku dana je i više nego dovoljno.
U ponudi imaju četiri nijanse, tako da Vam je malo sužen izbor. Nemojte to Vas brine jer sam sigurna da ćete izabrati odgovarajuću nijasnu za Vas uz pomoć radnice u Sephori. Cena je velika ali po meni srazmerna s obzirom na njegovu magiju. U cenu spada i ime kompanije pa je normalno da bude viša, ali računajte da ste sebi priuštili luksuz tom kupovinom koja će Vam trajati i sa kojom će te biti zadovoljni. Preporučujem!
Da li ste Vi probali neki Chanel proizvod, preporučujete li neki?