Kako su nam došli hladniji (zimski) dani, tako se ja više fokusriam na negu kože no na dekorativu. Ne volim kada imam suve ruke, a ni kada ih vidim kod nekog drugog. To mi je nekako jedna od osnovnih stavki koju jedna dama treba da primeni kod sebe, hidratacija. Za Vas sam danas izdvojila četiri kreme koje koristim u svakodnevnoj nezi i koje mogu da se kupe kod nas...

Himalaya hranljiva krema za kožu u sebi sadrži aloja veru, koja je odličan sastojak za našu kožu. Lako se razmazuje, lagana je i brzo se upija. Sviđa mi se što nema lepljivi osećaj. Namenjena je za celo telo, no ja (i cela moja famiija) je koristim iskljucivo za ruke. Pakovanje je izuzetno praktično, oblik je valjda čini funckionalnijom od drugih. Mogu je koristiti svi tipovi kože i može se kupiti u Lilly apotekama po ceni od oko 300,00rsd. 

Nuxe Rêve de Miel je krema za ruke i nokte koju sam nedavno dobila na eventu (za više informacija o eventu, klik ovde). Iako je koristim tek 5 dana, znam da ću je koristiti s radošću do zadnjeg ml. Sviđa mi se osećaj koji mi ostavlja na rukama a miris je prijatan, nenapadan. Neki od sastojaka su ulje badema i avokada koji daju poseban štit koži. Nisam videla nikakvu razliku u predelu noktiju, testiraću je još pa ću uraditi zasebnu recenziju (ukoliko želite). Može se kupiti u odabranim Lilly apotekama i cena joj je 725,00rsd. 

Avene vodootporna krema sa SPF30 je namenjena za suvu i osetljivu kožu. Koristila sam je na odmoru i kako nisam htela da mi stoji, našla sam joj namenu i za hladnije dane. Koristim je kada vozim, što se i ne dešava tako često. Kažu da se godine poznaju po šakama, a ja imam suvu kožu a to znači ubrzano starenje. Kada vozite, šake su Vam izložene suncu, te je zato preporučeno koristiti kreme sa SPF-om. Ova krema je dosta bogate (teške) teksture i dugo će Vam trajati. Cena: oko 1900,00rsd.

L´Occitane krema sa šea buterom je moj favorit godine. Pakovanje me je prvo privuklo ka njoj a zatim me odvukla cena. Ono što je presudilo jeste da je ovo njihov najprodavniji proizvod i verujte mi da za to postoji razlog. Upija se vrlo brzo i ne ostavlja onaj lepljiv osećaj. Traje izuzetno dugo na mojim (suvim) rukama. Koju reč i fotografiju više možete videti u recenziji - klik. Cena je oko 900,00rsd.

Da li Vi imate omiljenu kremu?