Veliki sam fan ručno rađene kozmetike, toliko da želim svoju pod svojim imenom. Ali to možda nekom drugom prilikom. Volim kako luksuznu tako i ručno rađenu kozmetiku. Danas Vam predstavljam proizvod kompanije Sabi, a iza te kompanije stoje dve sestre koje su svesne našeg tržišta i nude nam ručno rađene proizvode sa puno ljubavi.


Za neke proizvode volim da izdvojim novac, ali za neke i ne, npr. dezodorans. Uvek sam ih kupovala na sniženju i nisam marila za njihovo pakovanje a ni sastojke, iako mi je mama non stop ,,popovala" da ne treba da uzimam one koji u sebi sadrže aluminijum, parabene itd. Prvu stvar koju sam zapamtila zašto ne treba koristiti dezodoranse koji u sebi sadrže aluminijum jeste to što oni ostavljaju žute mrlje od znoja po Vašoj odeći. Drugu, treću i petu stavku Vam ne mogu pisati ovde, jer ih se (iskreno) ne sećam, ali znam da Vašu kožu i žlezde ne čine srećnom aluminijum. Čak sam pronašla podatak da nakon korišćenja aluminijumskih dezodoransa, Vaš znoj počinje da smrdi.


U svom pakovanju sadrži 100ml što je sasvim dovoljno za višemesečno korišćenje. Ja sam izabrala dezodorans bez mirisa. Miris ipak postoji, on je veoma neprimetan, skoro i nepostojeći ali ga ima. Što normalno nije nikakav minus. U prethodnim mesecima sam koristila Dr.Haucshka roll-on od ruže, i bila sam zadovoljna s njim. Cena prethodno spomenutog brenda je dosta veća nego o kojem danas pričam, ali verujte mi na reč da je kvalitet u istom rangu (iako je Dr.Haucshka roll-on a ovo dezodorans). Kada nakon brijanja nanesem ovaj dezodorans, mene ne peče ništa i jako sam srećna zbog toga - sitnice čine život :). Zbog svojih prirodnih sastojaka, on nema vazdušast špric već vodenast (nadam se da ste me razumeli; tj, mislim da je zbog toga što boca nije pod pritiskom). Za korišćenje su Vam potrebna 2-3 šprica. Ja ga koristim već skoro dve nedelje, i mogu Vam iskreno reći da je ovo ne jedan od najboljih, već najbolji dezodorans koji sam probala. Cela familija (ženska strana) ga je probala posle mog hvaljenja i moram da ga držim u sobi a ne u kupatilu jer se otimamo :)

Darivanje
The Casual Princess i Sabi kozmetika Vas nagrađuju sa dva proizvoda, koja možete videti na slici ispod. Ukoliko želite da se prijavite za ovo darivanje, potrebno je da:
Lajkujete FB stranicu mog bloga - klik
Lajkujete FB stranicu Sabi kozmetike - klik
Ostavite komentar (na ovom postu) sa Vašim iskustvom sa nekom ručno pravljenom kozmetikom i vašom email adresom
Darivanje važi samo za područje Srbije, i traje do petka (7 - Novembar).

Pobednica je izvučena putem sajta Random.org i ona je: Teodora - health.alt.blog@gmail.com
Hvala svima koji su se prijavili, biće još darivanja u skorijoj budućnosti! <3