Ovomesečno GlamBox otvaranje je malo duže, te Vam preporučujem da skuvate sebi topao čaj. Sama kutija je izazvala burne reakcije na socijalnim mrežama i shvatam zašto. No ovde neću širiti svoja negativna viđenja, mislim da ih je sasvim dosta u prethodna dva dana. 

Šta kaže GlamBox?
"GLAMBOX je kutija koja se sastoji od 5 proizvoda luksuzne kozmetike i wellness prizvoda koje naši eksperti, prateći modne trendove u svetu, svakog meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direktno do vrata Vašeg doma, otkrićeVam svet najbolje i najnovije kozmetike koju svet nudi, i pruža Vam priliku da lično probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vašeg doma, sami ili sa društvom. GLAMBOX kutija je savršen poklon Vama ili Vašim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GLAMBOX najveći hit u svetu kozmetike."

Šta kaže TCP?
Na jednom od proizvoda koji se našao u kutiji piše da je besplatan uzorak, te mi je to bilo bezveze. Nakon što sam otvorila svoju kutiju i snimila video, odgledala sam par inostranih otvaranja mesečnih kutija (glossybox, ipsy, birchbox..). Koja je razlika? Njihovo tržište je mnogo veće, njihove plate su mnogo veće, a cene proizvoda slične. Te zato oni (po mom viđenju) imaju bolje proizvode u svojim kutijama, kako vrednije tako i poznatije u svetu lepote. U njihovim kutijama (koje koštaju oko 10$) možete naći OPI, Ciate lakove, Nuxe kreme itd. Sve ostalo možete videti (čuti) u videu.

Šta sam dobila u svojoj kutiji (ispod su napisane militraže i cene proizvoda koji se mogu naći u maloprodaji):

Revlon sjaj za kosu (300ml) 1590,00rsd
Revlon lak za kosu (300ml) 1590,00rsd
Rafaelo čokoladica
Biodroga krema za lice (50ml) 121$ klik
HugoBoss MA VIE parfem (30ml) 6190rsd
Melibab krema od badema (100ml) 599rsd
Gerovital krema za ruke 490,00rsd
Gerovital krema za hidrataciju kože (50ml) 850rsd
20% za online kupovinu na sajtu vsdtrade

 *pr proizvod