U nekom od prehodnih videa sam Vas pitala koji beli lak za nokte preporučujete, i većina je odgovorila da je Essie blanc jedan od najboljih na tržištu. Nisam tražila dodatne recenzije, već sam ga odmah zapisala na realnu listu želja i kupila ga. Koristim ga aktivno 10ak dana, i mogu reći da ga ne skidam. Cena mu je odbojna (oko 900,00 rsd) ali sam odlucila da mu dam šansu nakon velikih pohvala mojih čitateljki (gledalaca).


Beli nokti su nešto što volite ili ne. Ja ih volim, pogovoto u hladnijim danima, kontriram ostalim damama koje vole tamnije (crvene, crne, ljubičaste...) nijanse u tom periodu. Ovu nijansu bih opisala kao "must have" u Vašoj kolekciji. Nije kreč bela ali ne vuče ni na neke podtonove (roze, krem..), nežna je a takođe efektna nijansa, nazovimo je snežna (nežna + sneg). Za potpuni efekat, morate naneti 2 sloja, možda čak i 3. Relativno brzo se suši, te nećete provesti celo popodne lakirati ih. Četkica je nešto što mi se izuzetno sviđa kod ovih lakova, pokupi sasvim dovoljno produkta te je sa njom uživanje raditi.


Nisam isporbavala dugotrajnost bez nadlaka, zato sa nadlakom traje do onog trenutka kada Vi poželite da ga skinete. Odnos cena-kvalitet je po meni realan, i sigurna sam da ću kupiti još nijansi s obzirom da ih imaju u ponudi od najsvetlije do najtamnije. Nekada se u Lilly-u mogu naći na popustu iz prethodnih kolekcija, te Vam preporučujem da bacite pogled na njih. 
Da li ste probali ovaj ili neki drugi Essie lak?