Ukoliko pratite svetske youtube-erke, onda sigurno znate za ovaj proizvod. Hvaljen je dosta, a ja kao blogerka sa 4 i po dlake na obrvama, morala sam da ga isprobam. Može se kupiti u Sephori i dolazi u veoma slatkom pakovanju - tipično za Benefit. Ovaj brend se zaista trudi oko dizajna i taj trud se vidi jer imaju najslađa pakovanja na tržištu, pa se samim tim dame lepe za njih. Dolazi u dve nijanse, ova (medium deep) je tamnija i mislim da bi odgovarala većini dama.


Pakovanje sadrži 3,0g što je izuzetno mala gramaža gledajući njegovu paprenu cenu. Proizvođač navodi da ovaj gel u sebi ima čestice koje se ponašaju kao dlake, koje na prirodniji način popunjavaju Vaše obrve. Ja te čestice nisam našla ili ih jednostavno ne vidim golim okom. Tesktura je nekako čudna, gušća - koja se "lepi" i za "ćelava" mesta na obrvama, te tako upotpunjava oblik obrva. Na koži (mesta koja smo prethodno zvali ćelava) se drži isto koliko i na samoj obrvi, te ako želite proizvod koji traje po ceo dan - ovo je za Vas.
Ova nijansa ima pepeljasti podton, pa zbog toga odgovara damama sa svetlijim i tamijim tenom. Sama četkica je precizna, no ako imate tanje obrve od mene (slika dole) možete i dalje uzeti ovaj proizvod, samo morate koristiti vrh četkice i onda raščešljati nekom zasebnom (npr. Blush 26). Ukoliko volite obrve a la prvo što vidim jesu tvoje obrve, onda Vam zaseban češljić ne treba. 
Boju možete nadograđivati, no nemojte preterivati. Gel nije vodenast i neprijatan na koži, suši se za tili čas i ostaje tu dok ga Vi ne skinete. Proizvođač tvrdi da je gel vodootporan - testiran je na pljusku i zaista jeste. Ne znam koliko je pametno da plivate ali bićete mirni u narednim hladnim, zimskim (mokrim) danima. 


Benefit gimme brow se nalazi u mojim Oktobarskim favoritima, a ja bih ga preporučila svim damama (sa gustim i retkim obrvama) koje nemaju puno vremena za ulepšavanje. Ukoliko imate neko pitanje, rado ću odgovoriti na njega... Kako Vam se čini ovaj gel za obrve? Da li ste ga probali?