Ova paleta nema da se kupi kod nas, ali svakako je moram recenzirati jer je ostavila snažan utisak na mene. Paletu sam kupila na odmoru u Španiji i to veoma neočekivano. Jasno Vam je već po slici da je ovo jeftinija verzija UD Naked3 palete, dosta jeftinija verzija. Često se dešava da takve palete budu očajne i ne budu prodavane. To nije slučaj sa ovom paletom, ovo je najprodavanija paleta ove kompanije, koja se može uzeti po veoma pristupačnoj ceni - 5e!


Pakovanje je jeftino odrađeno (jeftino - lako lomljiva plastika) ali ne može se očekivati bolje za tu cenu. Što se tiče veličine, nešto je veća od Sleek paleta. Dobija se 12 senki i one nemaju zasebne nazive kao što to ima UD Naked3 paleta, ali svakako su nijanse isto poređane - od svetlije do tamnije. Što se tiče samih senki, mogu reći da su malo više puderaste za moj ukus, no to mi ne smeta. Sve senke se lako blendaju, čak i one najtamnije. Od tih 12 senki, 9 u sebi ima šljokice, dok su ostale 3 mat. Belu boju u ovoj paleti najviše koristim, odlična je za ugao oka i ispod obrve kao hajlajter. Od kad je u mom vlasništvu (3 nedelje), koristila sam samo svetlije nijanse, a u poslednjih nedelju dana sam isprobavala i tamnije koje mi se podjednako sviđaju. Pigmentacija je moram reći na zavidnom nivou, nisam to očekivala. Trenutno (već 2 nedelje) u svom posedu nemam bazu za kapke i ovu paletu sam koristila bez iste i veoma sam zadovoljna. Kao što vidite na slici, u paleti se pretežno nalaze rozikaste boje, svakako su izabrali odlične nijanse, jer se svaka slaže sa svakom.
Ne znam gde sve ima da se kupe ove palete, sigurna sam da se mogu naći u većim metropolama (provereno se ne mogu naći u Srbiji). Posetite njihov sajt, videćete da u ponudi imaju razne replike poznatih paleta, poput TooFaced Chocolate, onda onih rumenila i bronzera od istog brenda itd.


Preporučujem ovu paletu prvo zbog svoje cene a tako i zbog svog kvaliteta, odlična je za poklon a naravno i za svakodnevnu upotrebu. Ja već 3 nedelje koristim samo ovu paletu, a u svojoj kolekciji imam i bolje i skuplje, nadam se da Vam to govori kolika sam fascinirana ovim proizvodom. Preporuka! :)Kako Vam se čini ova paleta, da li biste je probali/uzeli?