Pre nekoliko dana sam bila u Ušću sa namerom da vidim šta ima novo u radnjama i kupim sebi preko potrebne crne pantalone. Ne brinte, kupila sam i njih, ali kada sam se setila da me u istoj zgradi čeka prelepi L'occitane, prvo sam morala da svratim tamo. Danas Vam predstavljam mini šoping, koji me je dosta koštao i znajte da neće biti kozmetičkih haul-ova u bliskoj budućnosti. Slede slike izbliza i po koja reč o svakom proizvodu..


Dior lak za nokte - lili 121
Dugo vremena provodim na instagramu (zavisna sam, priznajem) i volim da gledam slike, a tako i nalazim proizvode koje stavljam na svoju listu želja. Lista želja se uvek menja, ali se ovaj lak nikad nije obrisao sa iste. Prvenstveno sam želela da kupim Chanel lak pod nazivom ballerina koji mi je savršeno godio, ali samo zbog imena. No, taj lak je previše svetao za moj ukus te sam tražila njegovu zamenu, i našla sam je. Perfekcija zvana lili stoji ponosno u mojoj kolekciji, primerak za divljenje. Savršena neutralna boja. 


L'occitane gel za tuširanje - maslina
Ovaj gel sam uzela neplanirano. Kada pređete kupovinu preko 3000,00rsd u ovoj radnji, dobijate popust na ove gelove za tuširanje i cena im onda iznosi 570,00rsd. Za mene je ovo veliki popust koji nisam smela da propustim. Nisam sigurna da li ova "akcija" i dalje traje, ali svakako pitajte na kasi. Bočica mi je interesantna i nadam se da neću imati problem sa istiskavanjem zadnje kapi ovog proizvoda. Ja sam izabrala gel od masline, a inače ima od limuna, breskve itd.


L'occitane osvežavajuća vodica za lice - šea buter
Nedavno sam kupila micelarnu vodu jeftinijeg brenda i kako nisam bila zadovoljna sa njom, bacila sam se u potragu za novom. Na umu sam imala da kupim najbolju koju sam do sad probala - Bioderminu, ali reših malo da promenim. Ovaj proizvod dolazi u čini se i većoj (i lepšoj) bočici. Cena ove iznosi 1260,00rsd i može se koristiti kao skidač šminke, ili osveživač. Svakako ću ga testirati, pa ću Vam javiti utiske.


L'occitane set
Ovaj set sam imala u glavi već od prošle posete, ali mi se nešto nisu davale pare. I ovaj put, na putu do kase se setih da mi je na listi želja, i nisam mogla da ga nađem u radnji. Na kraju sam ga našla i ostao je samo jedan, JEDAN! To mi je pomoglo da ga kupim, jer u glavi imam da ću zadnja uzeti ovaj preslatki neseser (ali verovatno su popunili zalihe). U njemu se dobijaju: šampon i balzam koji su za suvu i oštećenu kosu, gel za tuširanje (za relaksaciju) i kockica za kadu. Šampon je jedan od najprodavanijih proizvoda, te sam se posebno radovala zbog toga. Sve proizvode možete kupiti zasebno, no ja sam se odlučila za ovu kupovinu, zbog nesesera. Ukoliko želite da uradim zasebnu recenziju nekog od pomenutih ili nespomenutih proizvoda, obavezno mi napišite u komentaru.
Kako Vam se sviđa moj mini šoping? Merkate li nešto sa ovih slika, zapisujete li u listu želja? :)