Dosadni ponedeljak (28-Sept-2014) se nije mogao bolje završiti no promocijom novog parfema kuće Givenchy pod nazivom Dahlia Divin. Radovala sam se ovom eventu a isto toliko sam bila nervozna zbog upoznavanja novih blogokoleginica i celokupnog eventa. No, sve je proteklo divno. Ljubaznost tima zaduženih za event je bio na očaravajućem nivou, te molim jedan mini aplauz za njih. Pobrinuli su se i za naš stomačić, te su nam pripremili preslatke poslastice koje smo gasili šampanjcem koji mi nije pomogao da se opustim jer sam se crvenila (zelena podloga protiv crvenila mi nije pomogala).


Sa ovim parfemom sam se prvi put susrela nedavno (pre mesec dana) u nekom tržnom centru, promoterka mi je dala tester parfema i na mene je ostavio utisak takav da je isti taj tester završio u sledećoj kanti. Tako je bilo i drugi put, samo što je taj put izdržao u mojoj ruci čitav red (par kanti). Treći put se susrećemo na ovom eventu gde mi je promoterka dva puta veoma blizu naslonjen parfem naprskala na ruku i ostavila me da mislim o ovom parfemu, misli su mi bile kao na prvom susretu.. No, nakon što je prošlo nekih pola sata nešto me natera da ga pomirišem ponovo, i eto.. Ljubav se izrodi! On se stopio sa mnom, kao med i mleko. Ovo je ona vrsta parfema koju nosite kada želite da ostavite nešto snažniji, odvažniji utisak na prvom sastanku. Kada želite da se ovaj miris upije u njegovu košulju toliko da ostale pripadnice Vašeg pola znaju da je Vaš, ne parfem - već muškarac. Ovakav parfem možete očekivati da nose dame koje su odvažne, znaju kuda ide njihov put i dugačkim koracima koračaju u bolje sutra. Ovakvu notu biste mogli da osetite kod neke iskusne (starije) učiteljice. Note Vam ne mogu opisati rečima poput ima ljubičicu i kamilicu, zaista ne znam šta poseduje u sebi. Mogu Vam samo reći da ovaj parfem u sebi sadrži kvalitet, seksipilnost i odvažnost. Sam parfem traje ceo dan, te ga bez problema možete ostaviti kod kuće. Mojoj mami i sestri se sviđa parfem a preferiraju skroz drugačije note (moraću da ga krijem). Dolazi u pakovanjima od 30ml, 50ml i 75ml. 
Ukoliko Vam moj opis nije pomogao, evo šta kaže Givenchy:
"Elegantna i otmena parfemska voda. Zlatna kao Mirabelle šljiva, bela kao nežan, cvetni buket koji čine sambac jasmin i belo cveće. Elegantne drvenaste note kao luksuzna tkanina od vetivera, sandalovine i pačulija"
Zahvaljujem se na divnim damama sa blogova: Makeupandmore, Šminkajeljubav, Ana2cats, MogujatosamaBrana’s divine world i JovanaTomašević photography na društvu. Koju fotografiju više sa samog eventa možete videti na instagramu #sephorasrbijaParfem bih preporučila svakoj dami koja ima +18 godina. Cenu još ne znam, ali obavestiću Vas čim je saznam. Kako Vam se čini ovaj parfem, da li ste ga probale?