Ne znam da li ste primetili, ali u poslednje vreme više stavljam akcenat na negu kože (lica i tela) no na šminku. To nije samo zbog predstojećih hladnijih dana (suvlja koža) već želim više da se posvetim nezi no šminci (neću botoks u 30-oj već 50-oj, haha). Ovu masku u svojoj kolekciji imam nekih 10-ak dana i inače ne bih tako brzo pisala post, ali ovakav tip proizvoda kad testirate jednom - dvaput znate da li Vam odgovara ili ne. 
Prvo moram da spomenem da sam do sada ovu masku koristila 4x. Naručila sam je sa ovog sajta i stigla mi je sutradan (što mi se inače ne dešava često). Isto veče sam se bacila na testiranje i bila sam oduševljena. Ali hajde da počnemo od početka, a to je pakovanje. Jeftino je odrađeno (po meni) i mislim da bi plastika na krajevima popucala nekim (malo više) jačim stiskanjem tube. No dizajn mi je simpatičan i lako se prepoznaje u gomilici. Masku sam pronašla na netu tako što sam tražila koje su najprodavanije i ona se našla među njima.Tesktura ovog proizvoda je čudna s obzirom da je ovo maska a ne piling (mada ga proizvođač karakteriše kao 2u1). Kada je nanosim, podseća me na nešto što bih mogla sama da napravim kući sa malo šećera, meda i još nečega. Pošto proizvod stavim na lice, imam osećaj kao da će mi skliznuti svakog trenutka ali to se ne dešava. Mislila sam da ću napraviti nered po celom kupatilu. Ne razmazuje se lako s obzirom na njenu gušću teksturu. Aktivni ugalj ima ulogu čišćenja i izvlačenja bakterija, a šećer pilinguje kožu. Ne znam kako da definišem miris, sem nije neprijatan. Na delovima lica (na koje nanesem masku) osećam toplinu, isprva čudnu ali ne i zabrinjavajuću - aktivni ugalj čini svoju magiju (toplina nestaje nakon određenog vremena). 
"Upustvo: nanesite masku na lice i vrat, držati 5 do 10min. Masirajte lice i vrat 1/2min. Umijte se toplom vodom. Koristi se 2 puta nedeljno ili po potrebi."
Ja je nanesem na preporučeno područje i držim je ne više od 13-ak min i onda je kružnim pokretima utrljavam u lice, zatim isperem toplom vodom. Nanosim je po potrebi, tačnije kada osetim da mi je potrebno neko polu dubinsko čišćenje lica. Jedina zamerka jeste proces zatvaranja, jer grmuljice ostanu na poklopcu, ali ja posle svakakog koriščenja obrišem (taj deo) tako da uspevam da zatvorim masku. Nakon korišćenja, osećam da mi je lice čistije i mekše. Preporuka! Pogodna je za sve tipove kože, tako da je preporučujem svima. Ako imate suvlju kožu (kao i ja), možete je koristiti češće od onih koji imaju drugačiji tip kože.
Da li ste probali ovu ili neku drugu Freeman masku? Preporuke?