Nije me bilo redovno u poslednjih (koliko već) dana, ali tu sam! Trenutno sam apsolvent koji juri informacije oko davanja ispita i sve uz to, razumete me (nadam se). No, da pređemo na recenziju... Nikad nisam koristila Bioten proizvode i ne znam zašto, ali bila sam ubeđena da je to naša kompanija. Nekako mi Bioten naziv zvuči naše, ali Francusko je (u Francuskoj se proizvodi a sama kompanija dolazi iz Grčke). I to me je radovalo, šta god da je iz France mora da bude très bien. Kao što znate, moja koža je suva u toku cele godine, te uvek tražim neka pomagala. Kada sam videla 
ovaj proizvod na polici u Lilly-u mislila sam da je scrub i tako sam ga i uzela po ceni od oko 300rsd. 
Pošto nikad nisam imala scrub za svakodnevnu upotrebu, radovala sam se korišćenju ovog proizvoda i
čim sam došla kući krenula sam sa mojom noćnom rutinom (da li želite video?). 
Nisam obraćala toliku pažnju šta piše na proizvodu već sam mislila da je scrub, pošto ima neke
 crvene čestice u tubi za koje sam mislila da će mi ispilingovati lice.
 I tako sam se ja razočarala (jer nije scrub, već gel) ali sam nastavila da ga koristim svako jutro i veče,
kao i što piše na pakovanju. 


S obzirom na cenu, pakovanje je fino odrađeno. Gel ima miris a la nit smrdi nit miriše koji mi sasvim odgovara kada su ovakvi proizvodi u pitanju. Ima veoma lepu, nežnu teksturu i ne isušuje dodatno lice, što je veliki plus! Za korišćenje Vam je potrebna veoma mala količina, te će Vam trajati sigurno jedno vreme. Nakon korišćenja ovog gela, imam osećaj čitoće na svom licu koji nisam imala sa drugim gelovima, ne osećam potrebu da dodatno ispiram lice. Da li bih ga ponovo kupila? Bez sumnje, mislim da vredi dosta više i svakako ću istražiti šta još Bioten nudi za moj tip kože.
Da li ste Vi probali Bioten proizvode za vaš tip kože? Vidite li nešto na zamagljenoj polici što Vam privlači pažnju za narednu recenziju?