Leto nam i nije bilo neko, ali svakako me to ne sprečava da Vam prikažem koji su to bili moji omiljeni proizvodi koje sam koristila u toku ovog leta.

NYX ♥ push-up bra for eyebrow
Na prvi izgled ova debela olovka izgleda kao da se obrve ne mogu popunjavati precizno, ali nije tako. Veoma praktična olovka, sa jedne strane se nalazi sama olovka za obrve, dok sa druge hajlajter rozikaste boje koji je veoma lep. Odlična olovka za one dane kada želite prirodan izgled. Više o ovoj olovci možete pročitati u recenziji.. KLIK


Sleek paleta "Oh so special,,
Ovu paletu sam kupila nedavno i moram reći da sam O D U Š E V LJ E N A! S njom se mogu napraviti look-ovi za jutro, dan i veče, pigmentovanost je veoma lepa i mislim da ću kupiti sve sleek-ove palete, haha. Na slici možete videti koje boje najviše koristim. Pakovanje je veoma lepo, elegantno, no malo se teže otvara. Inače ova paleta važi kao neka replika Naked3 palete. Ako želite receniju o ovoj paleti, slobodno mi recite. 

MAC face and body puder

Ovaj puder je defitivno moj omiljeni puder! U početku mi se nije svideo, u prvih par korišćenja, ne znam zašto. Sada ne mogu da zamislim svoj dan bez njega, ali bukvalno. Odličan je za suvu kožu, može se nadograđivati, veoma lep finiš ostavlja. Jedino što mi se ne sviđa kod ovog pudera jeste to što nema pumpicu, ali polako se navikavam i bez nje. Imam ga u nijansi C3 i N3, obe koristim, nekad i zajedno, svakako preporučujem! Više o ovom puderu možete videti u ovoj recenziji.. KLIK

Baby Lips labelo - Intense care
Ovo labelo sam koristila svakodnevno u toku ovog leta. Prvo što me je privuklo da ga kupim jeste njegovo slatko pakovanje a tako i hvale inostranih blogerki. Ima SPF20 što je odlično! Nema neki poseban miris što mi se sviđa, jer ne volim kad labela imaju miris. Svakako nije najintezivnija nega na tržištu, ali je fino i verovatno ću ga kupiti ponovo.

MAC Fix+

Ovaj proizvod u početku nisam volela, jednostavno nisam znala kako da ga koristim. U toku vrućih letnjih dana sam ga nanosila kao osveživač na čisto lice, takođe sam i fiksirala šminku s njim. Mislim da je ovo divan proizvod, ne samo za letnje dane već za celu godinu. Možete toliko stvari raditi sa njim (fiksirati šminku, poboljšati pigmentaciju senki, osvežavati lice...) vredi zaista svaki dinar.

I to je to što se tiče mojih top 5 letnjih kozmetičkih proizvoda. Moram prizanti da mi je bilo teško da izdvojim samo 5, ali uspela sam. Delimo li neke proizvode?